Bedrijventrefpunt
Image default
Relatie

Tips voor de perfecte zomer huwelijk

Organiseer de mooiste bruiloft met deze tips

Trouwen is en blijft altijd bijzonder. Een bijzonder moment en de mooiste dag in je leven. Er naar toewerken is altijd een prachtige reis ansich. Dit is een beleving en zo hoort het ook te zijn. Vanaf het moment dat het Ja-woord is uitgesproken, begint de reis naar deze prachtige dag. Natuurlijk wil je dat de dag zo perfect mogelijk wordt. Gelukkig kun je tegenwoordig heel veel zaken echt zelf regelen, sterker nog het kan zelfs online. Bij Kaartcollectie.nl hebben we alles in huis voor een fantastische huwelijksdag. Zo kun je bij Kaartcollectie de volgende zaken helemaal zelf regelen en online bestellen;

  • Save the Date kaarten
  • Uitnodigingskaarten voor de bruiloft
  • Bijpassende enveloppen
  • Sluitzegels
  • Adresetiketten
  • Tafelkaartjes
  • Menukaartjes
  • Huwelijksbedankjes

We gaan een aantal van deze zaken bespreken en hoe je ze kunt gebruiken voor jouw huwelijksdag!

Pin de datum met Save the Date kaarten

Lastig, de datum kiezen. Je wilt zoveel mogelijk mensen tevreden houden, maar je hoopt ook op een prachtige zonnige dag. En je moet rekening houden met de beschikbare dat van de locatie. Goed, deze opdracht ligt echt toch bij de aankomende bruid en bruidegom. Maar eenmaal een datum geprikt is het verstandig deze zo snel mogelijk te delen met vrienden, familie en kennissen. Zo voorkom je dat iemand binnen je persoonlijke kring er niet bij kan zijn. Onze originele en leuke Save the Date kaarten lossen dit probleem op! Door tijdig aan te kondigen wanneer je gaat trouwen, kan iedereen de datum vastpinnen in zijn of haar agenda. Zo heeft niemand meer een excuus. En moeten ze de vakantie maar op een ander moment inplannen, niet waar? 😉

Menukaarten en tafelkaartjes

Het personaliseren van je bruiloft kan heel ver gaan. Ben je iemand die graag álles wilt plannen, tot het eten aan toe? Dan adviseren wij om menukaartjes en tafelkaarten voor je bruiloft te bestellen. Met deze kaartjes kun je je huwelijksdag stijlvol aankleden en een finishing touch geven aan de aankleding van de tafel.

Tafelnaam kaartjes kun je gebruiken voor familie en vrienden indeling tijdens het diner. Jij deelt zelf de tafels in door ze te voorzien van een naam of nummer en het op de tafels neer te leggen. Zo kun je van te voren een mooie mix maken van alle genodigden, zodat ze tijdens het diner elkaar beter leren kennen. Hoe leuk is dat?!

Serveer je een speciaal /eigen menu, dan kun je je eigen menukaarten laten bedrukken met de te serveren gerechten erop. Wellicht wil je je gasten de mogelijkheden geven tot een keuze menu? Dat kan! Vermeld de mogelijkheden voor de voor,- hoofd- en nagerechten voor je gasten en biedt hun de keuze tot de maaltijd. Het kan ook juist teleurstelling voorkomen, omdat iedereen het eten kan bestellen dat hij of zij lust.

Maak je huwelijksuitnodigingen persoonlijk

De datum is reeds bekend. De volgende stap zijn trouwkaartjes sturen. Je huwelijksuitnodigingskaarten stuur je natuurlijk zodra de locatie bekend is en hierop vermeld je tijd, locatie en eventueel extra informatie ( zoals een route uitleg of specifieke wensen ). Maar het belangrijkste is het kaartje zelf. Maak deze persoonlijk met een foto van jullie beide, of een jullie handen. Het mag ook iets anders persoonlijks zijn, als het maar herkenbaar is voor jullie bekenden. Zo blijft het kaartje een mooi memorabel item dat bewaard zal blijven.

Bestel je enveloppen vooraf, bespaar tijd

Omdat we bij Kaartcollectie.nl graag meedenken in oplossingen bieden wij de mogelijkheid om de enveloppen al vooraf te bestellen. Waarom? Zodat je deze alvast kunt adresseren, wat vaak het meeste tijd kosten. Zo bespaar je tijd en kunnen de huwelijkskaarten tijdig de deur uit. Dit kun je aangeven bij een bestelling in onze webshop.

Last but not least: Kies bijpassende sluitzegels

Onze laatste tip is een vaak vergeten leukigheidje. Want je enveloppen kun je tegen een kleine meerprijs sluiten met hele leuke, passende sluitzegels Hiervan hebben we er tientallen, van schattig en lief tot stoer en ludiek. Bestel ze samen met je trouwkaartjes in onze webshop.

https://www.kaartcollectie.nl/