Bedrijventrefpunt
Image default
MKB

Sportprijzen bij bedrijfsevenementen

Een bedrijfsevenement geef je in het kader van teambuilding, het onderhouden van zakenrelaties of het werven van nieuw personeel. Alles kan een bedrijfsevenement zijn. Van een barbecue tot een escape room, een borrel of een sporttoernooi. Met name die laatste is populair, vaak in combinatie met de borrel. Samen sporten is namelijk dé manier om elkaar op een ongedwongen, informele manier te leren kennen. En tegelijkertijd werk je aan een gemeenschappelijk doel. En bij ieder bedrijfstoernooi horen natuurlijk ook sportprijzen voor de winnaars! Of krijgt iedereen een medaille voor het meedoen?

Sla twee vliegen in één klap

Als organisator is een bedrijventoernooi de ideale gelegenheid om meer naamsbekendheid te krijgen in de regio. Laat bijvoorbeeld banners maken met je logo en bedrijfsnaam of sponsor de shirtjes. En wist je dat je ook de sportprijzen kunt voorzien van je logo en zelfs een persoonlijke boodschap. Je kunt medailles bestellen met op de achterkant een boodschap die je tijdens het bestelproces zelf in kunt geven. Met een bedrijfsevenement sla je zo twee vliegen in één klap! En des te leuker, origineler en gezelliger jouw evenement is, des te beter de herinnering. En dan wordt de prijs met jouw bedrijfsnaam erop natuurlijk eerder trots tentoongesteld. Het zit hem soms in de kleine dingen.

Meedoen is belangrijker dan winnen!

Wil je iedereen aan het eind van het toernooi of evenement bedanken voor hun deelname? En een blijvend aandenken meegeven aan een leuke en sportieve dag? Meedoen is belangrijker dan winnen toch? En tegelijkertijd breng je je bedrijfsnaam bij nóg meer mensen onder de aandacht. Dan kun je online medailles bestellen in grotere oplagen. Dat scheelt behoorlijk in de stuksprijs. En ook bij grotere oplagen kun je een gepersonaliseerde medaille kopen.