Bedrijventrefpunt
Image default
Meubels

De meubelmaker-In Oldenzaal maakt de mooiste ontwerpen

De fascinerende meubelmaker-In Oldenzaal heeft al veel klussen op zijn naam gezet. Veel mensen hebben hem al gevraagd om mooie meubels voor hen te produceren en al jaren doet hij dat met heel veel plezier. Je ziet dat het een dagelijkse routine voor hem is geworden, maar dat de klussen die de mensen aan hem vragen hem wel scherp houden en creatief. De creativiteit van de meubelmaker-In Oldenzaal zit er nog altijd in en zie je ook iedere keer weer terug in de meubels die er worden gemaakt. Of je nou een ronde tafel wilt met stalen poten of een vierkante tafel met ronde poten, de meubelmaker-In Oldenzaal maakt er altijd een mooi ontwerp van en zal dit tot op de puntjes nauwkeurig voor je uitwerken in de werkruimte. 

Wat wil je laten maken door de meubelmaker-In Oldenzaal?

Je komt bij de meubelmaker-In Oldenzaal langs met een idee waar jij naar op zoek bent. Dat kan zijn een eettafel, een salontafel, een telvisiekast, maar kunnen ook kleinere dingen zijn, zoals een schoenenrek of een kapstok. De meubelmaker-In Oldenzaal kijkt dan samen met jou naar de wensen die je hebt en daar wordt een ontwerp van geschetst. Dit ontwerp dat op papier is gezet kan nog door jou worden aangepast. Daarna wordt er een definitief ontwerp gemaakt en mocht je hiermee akkoord zijn, zal de meubelmaker-In Oldenzaal een offerte voor je maken. 

Akkoord? Snel aan de slag!

Als je akkoord bent gegaan met het ontwerp en de offerte, gaat de meubelmaker-In Oldenzaal voor je aan de slag in de werkruimte. Er wordt van tevoren een indicatie gegeven van de tijd dat hij denkt bezig te zijn met jouw ontwerp. Dat kan erg verschillen, want dit heeft niet alleen te  maken met de grootte van het ontwerp, maar ook met de producten die moeten worden geleverd.