Bedrijventrefpunt
Image default
Industrie

Uw artikelen met kunststof laten spuitgieten maakt massaproductie mogelijk

Als u opzoek bent naar een manier om een grote hoeveelheid van uw kunststofproduct te laten produceren, dan kunt u ervoor kiezen om uw artikel met kunststof te laten spuitgieten. Door te spuitgieten kan er met behulp van machines snel een groot aantal artikelen worden gecreëerd. Handig voor als u een veelvoud van het artikel nodig heeft. Denk bijvoorbeeld aan een plantenpottenlijn, vorkjes, verpakkingsmateriaal en andersoortige kunststofproducten. Door met kunststof te spuitgieten zijn de mogelijkheden eindeloos.

Het juiste soort kunststof voor het spuitgieten van uw product

Alvorens de machines gaan draaien om uw product te produceren, wordt er eerst goed nagedacht over het soort kunststof. Voor verschillende producten worden er ook verschillende soorten kunststof gebruikt. Er wordt gekeken naar welk soort kunststof het beste bij het soort product past en of men het goed kan spuitgieten. Als u nog opzoek bent naar een ontwerp voor bijvoorbeeld uw verpakkingsmateriaal, kunt u uw idee eerst verder laten ontwikkelen.

Laat uw idee verder ontwikkelen door professionals

Bij Naber Plastics heeft u hiervoor een heel ontwikkelingsteam ter beschikking. Dit team houdt zich bezig met innovatieve ideeën en het ontwikkelen van nieuwe soorten kunststofproducten. Hierbij wordt er altijd gekeken naar slimme oplossingen waarbij u als klant uw concurrent een stapje voor zult zijn. Het bedrijf vindt het belangrijk dat het product aan al uw wensen voldoet. Daarom worden alle producten op maat gemaakt en wordt er goed overleg gepleegd.

Spuitgieten met het welzijn van het milieu in het achterhoofd

Naast dat Naber Plastics het erg belangrijk vindt om zijn producten op maat te maken, wordt het milieu ook niet vergeten. Er wordt gestreefd naar een zo duurzaam mogelijke manier van kunststof spuitgieten. Hierom wordt er enkel groene stroom gebruikt en wordt het kunststofafval gerecycled. Het bedrijfspand bevindt zich op een eco-industrieterrein. Het pand is bovendien duurzaam en milieubewust ontworpen.

https://naberplastics.com/