Bedrijventrefpunt
Image default
Industrie

Kies voor een hijswerktuig dat aan alle veiligheidseisen voldoet

Heeft u een nieuw hijswerktuig nodig? Dan wilt u het natuurlijk wel bij een betrouwbaar bedrijf kopen, zodat u zeker weet dat het materieel aan de strengste veiligheidseisen voldoet. Bij BMI Hijsgereedschap bent u hiervan verzekerd, want het gereedschap dat dit bedrijf verkoopt en verhuurt is CE-gecertificeerd. Daarnaast vindt u in het uitgebreide aanbod van de webshop alleen gereedschap van de beste kwaliteit. Ze verkopen onder andere gereedschap van topmerken als ATEX, Delta en Beco.

Alles wat u nodig heeft voor hijs- en hefwerkzaamheden

Wat voor hijswerktuig u ook nodig heeft, u vindt het in het ruime assortiment van BMI Hijsgereedschap. Zo heeft u onder andere de keuze uit:

  • Loopkatten
  • Banden en stroppen
  • Weegschalen en unsters
  • Diverse soorten valbeveiliging

Ook kettingen en onderdelen bestelt u eenvoudig in de webshop. U vindt er werkelijk alles wat u nodig heeft voor uw hef- en hijswerkzaamheden.

Ook voor het huren van het juiste materieel

Niet alleen het kopen van een nieuw hijswerktuig is bij BMI Hijsgereedschap eenvoudig. Ook het huren van gereedschap kan bijna niet simpeler dan hier. U reserveert via de webshop eenvoudig alles wat u voor uw klus nodig heeft. Zo heeft u wel het juiste materieel, maar hoeft u niet zelf voor het onderhoud en de opslag ervan te zorgen. Bovendien hoeft u dan geen grote investering te doen.

Uitstekende service waar u ook na de aanschaf op kunt rekenen

Wanneer u een hijswerktuig koopt bij BMI Hijsgereedschap, kunt u ook na de aankoop nog rekenen op de uitstekende service van dit bedrijf. Ze geven indien gewenst namelijk ook uitleg over het geleverde materieel zodat u en uw medewerkers er goed en veilig mee om kunnen gaan. Daarnaast leggen ze u uit hoe u het hijsgereedschap het best kunt onderhouden, zodat u de levensduur ervan zo veel mogelijk vergroot. Zo profiteert u het langst van uw aankoop en haalt u er zoveel mogelijk rendement uit.

https://www.hijsgereedschap.nl/