Bedrijventrefpunt
Image default
Gezondheid

Klamboe is een aanrader

Het is natuurlijk altijd heerlijk om weer op vakantie te gaan. Iedereen doet dit op zijn manier, lekker met caravan of camper op de camping of toch in een hotel. Wanneer je met je caravan of camper gaat zit je natuurlijk ‘s avonds nog lekker in de open voortent te genieten van de zwoele warme avond. Je zit heerlijk te genieten van je misdaadthriller tot het op een gegeven moment te donker wordt en er een lichtje aan moet. En zodra die aangaat komen uiteraard de insecten vol op je af klaar om jou te beroven je bloed. Je gaat er niet dood van maar toch is het erg vervelend.

 

Om deze insecten te weren kun je een klamboe kopen. Dat is ook aan te raden wanneer je last hebt van beestjes in Nederland. Ook kun je zoveel mogelijk de ramen en deuren proberen dicht te houden en het licht zo beperkt mogelijk te houden. Een hordeur wil natuurlijk ook helpen. De klamboe is het beste rondom je bed te gebruiken.


Met een klamboe om je bed voorkom je dat beestjes ‘s nachts bij jou kunnen komen. Het is een soort net die over je bed heen gespannen is waar vervelende beesten niet doorheen kunnen komen. Ze hebben een opening aan de zijkant zodat jij er wel in en uit kunt natuurlijk. De klamboe is ook gewoon ademend zodat jij wel frisse lucht krijgt tijdens het slapen. Dat is de reden dat er een kleine gaatjes in zitten. Naast de normale klamboe heb je ook nog de geïmpregneerde klamboe. Eigenlijk is deze klamboe praktisch hetzelfde als de normale klamboe. Echter zit er over deze klamboe een insecten werende laag. Wanneer een insect daarom op de klamboe gaat zitten zal hij het niet overleven. Voor mensen is het onschuldig maar het weert de insecten heel goed. In tropische landen wordt er bijna altijd onder een klamboe geslapen, hier je natuurlijk veel meer en gevaarlijkere insecten.

https://shopvoorgezondheid.nl/