Bedrijventrefpunt
Image default
Electronica en Computers

Wind-up statieven die voldoen aan uw wensen en eisen

Wind-up statieven zijn apparaten waarmee u eenvoudig T-bars en trussen omhoog takelt. De statieven zijn daarom ideaal om te gebruiken in de audio-, video- en lichtindustrie. Bent u werkzaam in een van deze industrieën en zoekt u daarom kwalitatief hoogwaardige wind-up statieven? Dan bent u bij Wytec Trade op de juiste plek. Dit bedrijf is een leverancier van wind-up statieven van topmerken. Zij verkopen enkel statieven die voldoen aan hoge eisen, zodat hun klanten gegarandeerd langdurig gebruik zullen maken van een uitstekend product. U maakt hier keuze uit drie verschillende soorten statieven, namelijk de Showtec Basic 2800 Wind-up, de Showtec Basic 3800 Wind-up en de Showtec Pro 3500 Wind-up stand. Bent u benieuwd naar de eigenschappen van deze apparaten? Lees dan verder.

Eigenschappen van de wind-up statieven van deze specialist

De statieven zijn heel eenvoudig in hoogte te verstellen tot wel 2,8, 3,5 of 3,8 meter. De kortste stand waarop u deze statieven kunt draaien, is 1,5 meter. Elk statief heeft een laadvermogen van 80 kilogram. Wat extra prettig is, is dat u geen problemen zult ervaren met kabels op de vloer. De statieven zijn namelijk kabelvrij. De vloer blijft dus zichtbaar én de statieven zijn erg gemakkelijk te verplaatsen. U vertrouwt tot slot op een uitermate veilig en betrouwbaar product, want de statieven voldoen allen aan de TUV- en GS-eisen. Kortom; deze statieven zijn een aanwinst in uw collectie audio-, video- en geluidsapparatuur.

Vraag direct om meer informatie

Op de website van Wytec Trade is veel informatie te vinden over de wind-up statieven. Heeft u na het lezen van deze informatie nog meer vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen met de specialisten van dit bedrijf. Zij hebben veel kennis over hun producten en kunnen uw vragen daarom goed beantwoorden. Indien u dat wenst, kunt u om persoonlijk advies vragen. U vindt de contactgegevens op de website.

https://www.wytec.nl/