App design voor mobiel en tablet

Mobiele apps zijn zeer succesvol

De iPhone heeft mobiele apps beroemd gemaakt. Mobiele apps worden hedendaags echter allang niet meer alleen voor iOS ontwikkeld. Google heeft Android geïntroduceerd is marktleider op het gebied van verkoop smartphones met hun besturing systeem, aantal beschikbare mobiele apps en aantal downloads van mobiele apps. De mobiele apps zijn ook populair op tablets. Voor al deze platformen en hardware kunt u bij APPelit terecht als de ontwikkelaar van uw mobiele app. Zoekt u een partner voor de ontwikkeling van uw mobiele app die transparant is, met u meedenkt, geen uurtje factuurtje mentaliteit heeft en streeft naar een win-win situatie, dan bent u bij APPelit aan het juiste adres voor de ontwikkeling van uw mobiele app.

Vergeet tablets zeker niet!

Tablets worden tegenwoordig laptop killers genoemd. Sinds de introductie van de iPad is er een enorme toestroom geweest naar deze nieuwe gadgets van de toekomst. Er is een nieuwe markt voor gecreëerd en door de toenemende vraag is dit een blijvende markt geworden, een markt met zijn eigen tablets apps en mobiele apps. Het is als het ware een grotere smartphone, maar door de fijne schermgrootte biedt een tablet soms meer communicatie over en weer en een fijnere bediening bij apps. Tablets kunnen in het dagelijks leven ingezet worden, maar tegenwoordig heeft elke medewerkers van een bedrijf er ook één. Het is je eigen mobiele werkplek met tablet apps die je werk uit handen nemen. APPelit is in staat om de markt van Tablet apps te bedienen voor alle platformen zoals de iPad apps, Android apps en alle andere platformen in de vorm van HTML 5 apps voor de Black Berry en Windows tablets.

Mobiele apps helpen u aan meer omzet

Uw klanten zijn mobiel, en zij verwachten dat tegenwoordig ook van uw bedrijf. Anders gaan ze op zoek naar de concurrent en die begrijpt het wel! Uw bedrijf mobiel maken is geen onmogelijke dure oplossing meer. APPelit kan u helpen met alle aspecten en uw klanten zullen meer tevreden zijn dan ooit met uw mobile solutions. De ontwikkeling gaat snel, heel snel, dat weten wij. Laat het daarom maar aan ons over om u te begeleiden in deze mobile society! Neem nu een voorsprong op de concurrentie met een mobile app voor uw bedrijf voor alle platformen.

Wat kan APPelit als software & applicatie ontwikkelaar voor u betekenen?

APPelit helpt u bedrijf graag met uw mobiele strategie. Wij ontwerpen, ontwikkelen, uploaden en houden uw mobiele oplossingen graag bij. Ook kunnen wij mobiele oplossingen bieden in de vorm van databases en mobile webshops, een must tegenwoordig. Door onze experts die leven voor het vak en gespecialiseerd zijn in mobile solutions is het nog nooit zo eenvoudig en betaalbaar geweest om een mobiele app voor uw bedrijf of idee ontwikkeld te krijgen.

Wij bieden mobiele oplossingen aan in de vorm van apps, mobiele apps, mobiele websites, mobiele webshops (zogenaamde responsive mobile shops) en daarnaast ook mobiele databases en mobiele login oplossingen. Dit kan allemaal ingezet worden voor uw strategie om uw bedrijf te laten ontwikkelen en profileren in de mobiele app markt.

Mobile strategy

APPelit staat u bij, ook na het opleveren van de app, zonder extra kosten. Een verdienmodel verzinnen voor uw app is één, maar daarnaast is het ook belangrijk om uw app goed te profileren in de app stores en bekendheid te vergaren onder downloaders in de ongelofelijke grote app markets. Wij kennen de beste strategie voor elke soort app, laat u de begeleiding maar aan ons over en uitvoering van uw app is nog nooit zo eenvoudig geweest. Mobile strategy made easy!

Ontwerp en ontwikkeling

APPelit ontwerpt uw app zodat deze aansluit op uw idee en/of op uw huisstijl. Wij stemmen het ontwerp van de app altijd van te voren met u af zodat u achteraf niet voor verrassingen staat. Tijdens de ontwikkeling van een app, heeft u direct contact met een programmeur van APPelit die u begeleidt van A tot Z en u bij alle processen op de hoogte houdt van de status en de ontwikkeling van de app. Met onze ervaring kunnen wij obstakels voorzien die de ontwikkeling van de app onnodig kunnen vertragen. Ontwikkeling van een app door APPelit is zonder zorgen voor u, maar wel met service vanuit ons.

Mobiel bedrijf

Uw bedrijf moet mobiel worden. Laat ons u daarbij helpen. Tot nu was mobiel worden duur, tijdrovend en moeilijk. Genoeg! APPelit maakt het goedkoop, snel en makkelijk. Werk met APPelit samen voor de ontwikkeling van uw app tegen lage kosten en maak uw app mobiel en vooruitstrevend met een streepje voor op de concurrentie!

Mobile experience

Onze ervaring op het gebied van mobile solutions strekt verder dan alleen maar ontwikkeling van apps, zoals gezegd zijn mobiele databases of webshop geen enkel probleem. Ook de partijen waar wij tot nu toe mee hebben samengewerkt voor de ontwikkeling van een app variëren van MKB tot aan landelijk opererende bedrijven als zowel overheidsinstanties. Wees voorbereid op de toekomst. Mobile is the future!

https://www.appelit.com