Bedrijventrefpunt
Image default
Dienstverlening

Wandtegels bekijkt u in deze showroom

Bent u op zoek naar een enorm uitgebreide collectie aan wandtegels? Bijvoorbeeld omdat u de badkamer aan het renoveren bent en u nog bijpassende tegels moet uitzoeken? Of omdat u een nieuwe keuken heeft en deze nog nieuwe tegels kan gebruiken? Kom dan zeker eens langs bij KROON Vloeren in Steen in Meerkerk. Hier kunt u kiezen uit een ruim aanbod aan verschillende soorten wandtegels. Een wandtegel is anders van kwaliteit dan een vloertegel. Zo heeft een wandtegel een hele andere belasting dan een vloertegel. Om deze reden is het dan ook niet mogelijk om een soortgelijke tegel te gebruiken als vloertegel, andersom kan dit wel. Gelukkig vindt u bij dit bedrijf ook een ruim assortiment aan vloertegels!

Alle vloertegels die u zich maar kunt wensen

Bij KROON Vloeren in Steen in Meerkerk treft u een enorme collectie vloertegels aan. Vloertegels voor in de woonkamer of keuken. Maar ook voor tegels voor in de badkamer of bij het toilet zit u hier goed. In iedere stijl is er wel een geschikte vloertegel te vinden. Zij verkopen namelijk vloertegels in zowel de landelijke, moderne als klassieke stijl. Zo kunt u eenvoudig de tegelvloer van uw dromen leggen!

Kom ook langs in Meerkerk

Voor het bekijken van vloer- en wandtegels brengt u een bezoekje aan de showroom van KROON Vloeren in Steen in Meerkerk. Hier bekijkt u de tegels met eigen ogen en kunt u eenvoudiger de goede keuze maken. Wilt u persoonlijk advies inwinnen van een van de professionals van dit bedrijf? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Neem hiervoor gerust eens contact op met dit bedrijf. U bekijkt de contactgegevens op de website. Hier leest u tevens meer over de mogelijkheden die u heeft wanneer u bij dit bedrijf aanklopt. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met een van de experts.