Bedrijventrefpunt
Image default
Dienstverlening

Met de kinderen op vakantie als alleenstaande ouder

Ben je een alleenstaande ouder en wil je graag met je kind(eren) op vakantie, maar weet je niet zo goed hoe je dit het beste aan kunt pakken? Dat is helemaal niet zo gek. Er zijn genoeg alleenstaande ouders met jou die dezelfde plannen hebben, maar er toch ook heel onzeker over zijn. Het is ook niet niks om alleen met kinderen op pad te gaan. Dit kan behoorlijk spannend zijn. De organisatie One2gethertravel organiseert daarom vakanties speciaal voor alleenstaande ouders met hun kind(eren). Je gaat dan op vakantie samen met andere alleenstaande ouders en hun kinderen. De organisator van deze vakantie focust zich niet alleen op de kinderen die meegaan, maar juist ook op alle alleenstaande ouders. Zo kan ook jij heerlijk tot rust komen en hoef je je niet continu druk te maken om je kind(eren). Deze kunnen immers ook heerlijk spelen met alle andere vriendjes en vriendinnetjes die mee zijn.

Kies uit de mooiste bestemmingen

Wanneer je een vakantie voor alleenstaande ouders met kinderen gaat boeken bij One2gethertravel, kun je kiezen uit diverse prachtige bestemmingen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijke zonnige vakantie naar het idyllische Rhodos? Of trek jij er liever op uit in de bergen en is een actieve vakantie in het wonderschone Oostenrijk meer iets voor jou? Er zijn in ieder geval volop mogelijkheden, dus er zit zeker een bestemming tussen die weggelegd is voor jou en je gezin. Zo kun je er ook voor kiezen in Nederland te blijven, op wintersport te gaan of op avontuur te gaan in Scandinavië.

Single reizen zijn ook mogelijk

Ook wanneer je nog geen kinderen en geen partner hebt, kan het soms een beetje wringen. Je wilt wel graag op vakantie, maar in je eentje gaan is ook niet helemaal wat je voor ogen hebt. Gelukkig organiseert One2gethertravel ook hele fijne single reizen. Door deel te nemen aan een van deze single reizen kun je toch fijn op vakantie gaan en heb je gezelschap wanneer je dat wilt. Alles mag en niets moet namelijk. Wil je jezelf liever even terugtrekken op je kamer? Dat is geen probleem. Ben je het liefst continu omringd door je reisgenoten? Ook dat is prima. Ontdek welke single reizen er op dit moment aangeboden worden door de website van One2gethertravel te bezoeken en ga het avontuur aan!