Bedrijventrefpunt
Image default
Dienstverlening

Koop je houten vloeren bij Bax houthandel voor een fenomenale service

De service die wordt gegeven bij de houten vloeren van Bax houthandel is een onderdeel waar veel waarde aan wordt gehecht. Het is voor hen erg belangrijk dat de klant centraal staat en hij of zij ook echt het gevoel heeft dat er wordt geluisterd naar hetgeen waar vraag naar is. Er wordt dan ook gericht een duidelijk en passend advies aan de klanten gegeven en er wordt daadwerkelijk meegedacht met de beste keuze voor de klant. Het is belangrijk dat wanneer je een vloer aanschaft je kijkt naar de rest van het interieur. Je vloer, de muren en de raamdecoratie vormen namelijk een goede basis voor een woning, maar wanneer je hier al de mist in gaat met het maken van de keuzes, kan je dit niet meer herstellen door meubels en accessoires, omdat het simpelweg een te groot onderdeel van een ruimte of misschien wel van de gehele woning is.

Keuze maken

Nu je hebt gekozen voor de houten vloeren van Bax houthandel is het nog maar de vraag welke er goed bij je past. Na het advies dat is gegeven en het assortiment dat je zowel op de website als online hebt kunnen bekijken is het maken van de keuze gemakkelijker geworden. Je weet nu welke vloer je wilt laten leggen in je woning. Je kunt dit dus door de vakmannen laten plaatsen, maar je kunt zelf ook aan de slag gaan als je een beetje handig bent. Ook is het aan te raden om de vloer te laten leveren, zeker wanneer het om een groot oppervlak gaat.

Pakketten

Zodra je de pakketten met de planken van de houten vloeren binnen hebt gekregen dien je deze eerst een aantal dagen voordat deze wordt gelegd van elkaar gescheiden in de ruimte neer te leggen waar er uiteindelijk de vloer zal worden gelegd. Dit wordt gedaan zodat de vloer alvast kan wennen aan de omgeving en zich eventueel kan aanpassen aan bijvoorbeeld de luchtvochtigheid. Hierna kan de vloer dan worden geplaatst, evenals een uitgekozen ondervloer en bijpassende plinten. Je kunt hierbij kiezen voor hoge plinten of voor platte plinten. Dit is ook afhankelijk van je budget.