Bedrijventrefpunt
Image default
Dienstverlening

Heeft u ons vorige artikel gelezen en bent u nieuwsgierig naar de laatste twee stappen?

De installatie en de montage van de verschillende led-armaturen.

Voordat de vakman aan de slag gaat, informeert hij u gedetailleerd over hoe de leds opgehangen worden. Daar zijn meerdere manieren voor. Afhankelijk van het type plafond / muur wordt voor een bepaalde werkwijze gekozen. ‘Wanneer worden ze opgehangen?’ horen we u denken? Zo snel mogelijk natuurlijk. Soms is het handig ’s avonds of in het weekend langs te komen. Zo worden uw medewerkers niet gestoord tijdens het werk. Heeft dit ook uw voorkeur, geef het door aan LDH en er wordt zeker rekening mee gehouden. In veel gevallen kan het ophangen trouwens wel gewoon tijdens kantooruren plaatsvinden. De monteurs zijn ervaren; ze werken zo snel en efficiënt als het maar kan. Van te voren krijgt u exact te horen hoe lang het installeren en monteren gaat duren.

U krijgt van Led Design Holland niet alleen garantie op de lampen zelf, ook voor eventuele fouten tijdens de installatie bent u kosteloos verzekerd. En dit geldt aanvullend voor het lichtplan. Stel dat na een aantal weken blijkt dat er bij een bepaalde machine in uw fabriek toch net iets te weinig licht is. LDH stuurt snel iemand langs die wat metingen verricht en met uw mensen overlegt. Het extra led armatuur word ingekocht en direct geïnstalleerd. Allemaal gratis; service van de zaak!

Al met al kunnen wij een compagnon schap met LDH van harte aanraden. En wij zijn zeker niet de enigen. Of het nu gaat om fabriek-, kantoor- of showroomverlichting, klanten zijn erg tevreden over Led Design Holland. Een tip: neem eens een kijkje bij de rubriek ‘projecten’ op www.leddesignholland.nl. U leest daar het ene succesverhaal na het andere en daar wordt u vast enthousiast van.

Ter afsluiting de contactgegevens van LED specialist Led Design Holland. U krijgt van ons achtereenvolgens het adres, het telefoonnummer en het emailadres.

LED Design Holland Weidehek 64D 4824 AS  Breda

076 – 888 3300info@leddesignholland.nl

https://www.leddesignholland.nl/