Bedrijventrefpunt
Image default
Dienstverlening

De winterbestendige tuin bij de hovenier in Roosendaal en omgeving

Een tuin in Roosendaal die het hele jaar door in bloei staat, dat is waar HTO Tuinontwikkelaar als hovenier meer over kan vertellen. Het liefst kijken we natuurlijk altijd naar een kleurrijke tuin die volop in bloei is, maar helaas laat het klimaat in Nederland dat niet altijd toe. Desondanks kunt u door gebruik te maken van specifieke planten en bloemen toch kleur in de tuin houden, ook wanneer de temperatuur onder de 0 duikt. Een winterklare tuin, hoe krijgt u dat voor elkaar?

Hovenier nabij Roosendaal maakt uw tuin klaar voor de winter

Na een lang, warm seizoen in de tuin doet de herfst haar intrede. Een periode waarin veel blad los zal laten en kleur langzaam, maar zeker de tuin verlaat. Hoe zorgt u er dan toch voor dat er kleur bewaard blijft? Daarvoor dient u het nodige onderhoud uit te voeren. Veel mensen weten niet precies welke planten ze in de tuin hebben staan, dan wel wanneer ze deze het beste terug kunnen snoeien. Voor het onderhoud van de tuin kunt u daarom ook gebruikmaken van deze hovenier uit de buurt van Roosendaal. De tuin wordt winterklaar gemaakt door het verwijderen van uitgebloeide planten, het optimaal voorbereiden van het gazon op de winterkou en het opnieuw planten van winterbestendige bloemen. Deze zijn vaker groen of wit van kleur, maar zorgen toch voor de gewenste kleur die u in de tuin wilt behouden.

De tuin weer voorbereiden op de lente

Het onderhouden van de tuin is niet eenvoudig. Hoe weet u welke planten de winter op welke manier gaan overleven. Vanzelfsprekend vraagt u ieder jaar het maximale van de planten en wilt u deze het liefst volop zien bloeien; goed onderhoud speelt daarin een essentiële rol. Laat het onderhoud uitvoeren door uw ervaren hovenier uit omgeving Roosendaal. Zo weet u zeker dat u het hele jaar door kunt genieten van een kleurrijke, sfeervolle tuin.

https://hto-tuin.nl/