Bedrijventrefpunt
Image default
Cadeau

Hoe werkt het huren van een pop?

De kinderen zeggen het misschien al tegen de moeder, mooie Huur een pop voor papa’s verjaardag. Eerst denk je misschien wel dat dat heel moeilijk is vanwege de grote van zo’n pop. Een opblaaspop is eigenlijk heel klein als die die is opgeblazen en past makkelijk in een redelijk kleine kartonnen doos. Ook kan het worden opgestuurd, als je geen tijd hebt om het zelf op te halen. Het kan makkelijk opgestuurd worden tot aan je deur, of bij een afhaalpunt. Bij het retourneren kun je het gewoon terugbrengen of natuurlijk gewoon weer gratis terugsturen. Het is makkelijker dan je denkt.

 

Waarom een pop huren?

Waarom zou je een pop huren en niet aanschaffen. Ten eerste als je niet van plan bent om het vaak te gebruiken is het simpelweg gewoon zonde van het geld als je een pop zou aanschaffen. Het huren is veel goedkoper en ook heel makkelijk om te regelen. Bij het aanschaffen van zo’n pop moet je natuurlijk ook ruimte hebben om het op te bergen, maar veel mensen hebben die ruimte niet of willen niet zo veel ruimte in beslag laten nemen. Daarnaast is er bij het huren ook minder zorgen om de staat van de pop, geen verrassingen voor die ene keer dat je zo’n pop wilt gebruiken.

Wat kost een pop huren?

Een pop huren is zoals eerder vermeld niet duur, zeker als je het vergelijkt met het aanschaffen ervan. Een pop kan je al huren vanaf €32,50 per dag, en kan uitlopen tot €60, de prijs hangt natuurlijk af van de grootte en soort opblaaspop. Voor iedereen is er wel een leuke om uit te kiezen. Een voordeel van een pop huren is dat het gewoon voor je op de stoep kan staan wanneer jij het nodig hebt. Ook het retourneren is gratis een makkelijk te doen via een PostNL punt in de buurt. Een pop huren is dus helemaal niet zo duur als je misschien zou denken.