Bedrijventrefpunt
Image default
Cadeau

Cadeau geven aan de leraren, leidsters of schoonmakers? Wij helpen je graag!

Ben je op zoek naar een leuk cadeau om je schoonmaker, leidster of leraar te verrassen? Wij kunnen je helpen met cadeaus voor de volgende dagen:

Ruim assortiment aan cadeaus

Bij Borreldoosje.nl heb je een ruim assortiment aan cadeaus. Wij zijn dagelijks bezig om de meest geschikte cadeaus samen te stellen. Ook voor zakelijke relaties ben je bij ons op het juiste adres. Zo hebben wij verschillende bedrijven mogen helpen met cadeaus voor hun personeel. En dat is waar wij blij van worden!

Persoonlijk kaartje toevoegen?

Om je personeel extra te bedanken heb je bij ons de mogelijkheid om gratis een persoonlijk kaartje toe te voegen. In het kaartje kan je aangeven hoe erg je de persoon wil bedanken voor hun goede inzet en doorzettingsvermogen. Geef bij het bestellen door wat je op het kaartje wil hebben staan en wij doen vervolgens de rest!

Thuis of op 1 locatie bezorgd?

In overleg bepalen wij of de pakketjes thuis of op 1 locatie bezorgd moet worden. Mocht het op 1 locatie worden bezorgd, dan scheelt het uiteraard in de verzendkosten. Wij zullen je altijd en eerlijk adviseren over de mogelijkheden van de bezorging en meedenken over de verzenddatum.

https://borreldoosje.nl/