Bedrijventrefpunt
Image default
Bedrijven

Zakelijk huren is voordeliger dan ooit tevoren

Een auto huren klinkt al snel onverstandig en een verspilling van geld. Tegenwoordig is het tegendeel bewezen. Vooral zakelijk huren kan vaak de ideale oplossing zijn voor bepaalde logistieke problemen. Een tijdelijke klus, tijdelijk personeel of seizoenswerk? Zakelijk een auto huren is nog helemaal niet zo gek! Hieronder worden de verschillende mogelijkheden besproken. 

Zakelijk auto huren 

Over het algemeen zijn er vier verschillende soorten personenauto’s die zakelijk gehuurd kunnen worden. De 5-deurs stadsauto (categorie A), de middenklasse auto (categorie B), de middenklasse stationwagen (categorie CSD) of een 9-persoons busje (categorie G9). In alle verschillende categorieën zijn zowel diesel- als benzinemotoren beschikbaar. Ook de uitvoering is ook niet een keuze. De meeste auto’s zijn uitgevoerd met opties zoals navigatie, cruise control, bluetooth en airconditioning. Naast personenauto’s zijn er ook nog busjes te huur. Compacte bestelbussen, ruime bestelbussen en verhuisbussen. Vrijwel alles is mogelijk. In sommige gevallen zijn er bestelbussen met dubbele ruimte waardoor er plek is voor wel 6 personen. Hierdoor is er voor iedere zakelijke klus wel een bus.  

Shortlease privé  

Is een zakelijke auto huren niet waar je naar op zoek bent? Dan kan je altijd nog een shortlease privé of zakelijk nemen. Het voordeel van een shortlease is de mogelijkheid om na 1 maand weer kosteloos op te zeggen. Hierdoor ben je flexibel en zijn de financiële risico’s beperkt. Maar voor wie is een shortlease nou eigenlijk geschikt?  

  • Bedrijven of personen die het liefste hun financiële risico’s willen beperken. 

  • Bedrijven of personen die een flexibele vervoersbehoefte hebben 

  • Leaserijders die graag een voorloopauto willen hebben 

  • Starters of zelfstandige ondernemers 

Over het algemeen is het twee dagen na aanvraag al mogelijk om jouw favoriete auto te rijden. Vaak is een haal- en brengservice hier ook bij inbegrepen. Vervangend vervoer is bij de meeste bedrijven ook inbegrepen. Ben je hier nou enthousiast van geworden? Kan dan snel op internet wat de mogelijkheden zijn!