Bedrijventrefpunt
Image default
Bedrijven

Wilt u een bedrijfspand in Zevenaar huren? Hier kan het!

Bent u zzp’er en wilt u op een andere locatie dan thuis werken? Of merkt u dat uw huidige bedrijfspand in Zevenaar te klein aan het worden is? Dan doet u er goed aan om te kijken naar de mogelijkheden van OC de Pelikaan. Hier vindt u namelijk gestoffeerde kantoorruimtes vanaf 19 m² die van alle gemakken zijn voorzien. U betaalt een vast bedrag per maand inclusief gas, water en elektriciteit, zodat u elke maand weet hoeveel uw ruimte zal kosten. Bent u benieuwd hoe dit bedrijfspand eruitziet? Lees dan snel verder en plan een bezoek op de locatie in.

Bedrijfspand in Zevenaar is de perfecte ruimte met de juiste faciliteiten

Natuurlijk wilt u het liefst een bedrijfspand in Zevenaar huren, waarbij het u aan niets ontbreekt. Daarom geniet u bij OC de Pelikaan van diverse faciliteiten. Denk hierbij aan individueel te regelen airco’s, snelle internetverbinding, een vaatwasser, een koelkast, regelbare zonwering en een lift naar de eerste verdieping. Daarnaast is de afvalvoorziening verzorgd, hoeft u niets te regelen voor de schoonmaak en is er zowel een brandmelder als inbraakalarm aanwezig. Op die manier realiseert u een veilige en professionele kantoorruimte voor u en uw eventuele werknemers. Bovendien is de locatie eenvoudig met de auto, fiets én het openbaar vervoer te bereiken is. Erg handig als u regelmatig klanten over de vloer krijgt, nietwaar?

Maak een afspraak en bezichtig het bedrijfspand in Zevenaar

Bent u op zoek naar een bedrijfspand in Zevenaar waar uw kleine of grote bedrijf zich kan huisvesten? En klinkt een kantoorruimte bij OC de Pelikaan als muziek in de oren? Neem dan contact op met dit bedrijf om een afspraak te maken voor een bezichtiging. Uiteraard kunt u ook contact opnemen bij vragen, voor meer informatie over de verschillende ruimtes of voor het bespreken van de mogelijkheden.

https://www.ocdepelikaan.nl/