Bedrijventrefpunt
Image default
Bedrijven

Welke items kan je met drukwerk laten bedrukken

Wanneer je een persoonlijk cadeau wilt geven, een bestaand kledingstuk een nieuw leven in wilt blazen of op zoek bent naar relatiegeschenken voor zakenpartners, dan kan drukwerk jouw beste vriend zijn! Bij bedrukken.nl kun je kiezen uit een heel groot assortiment van items die je kunt laten bedrukken. Zo kan je zelf bepalen wat, of dit nou een foto of een logo is. Voor relatiegeschenken kun je dan dus denken aan het bedrukken van een bedrijfslogo. In dit artikel zullen we de verschillende mogelijkheden bespreken.

Tassen en kleding

Unieke tassen en kledingstukken creëren kan super makkelijk met het gebruik van drukwerk. Zo kan je nieuwe items laten bedrukken of juist een shirt dat je al langer in de kast hebt hangen, een nieuwe look geven! Hierbij kan je natuurlijk nog aan veel meer denken dan alleen een shirt, je kan ook gaan voor overhemden, polo’s, truien en jassen. Wanneer je iets voor een bepaald seizoen wilt kan je bijvoorbeeld slippers laten bedrukken voor de zomer, regenkleding voor de herfst en een muts of sjaal voor in de winter! Dit is ook leuk om als bedrijf te doen! Wanneer je namelijk jouw bedrijfslogo laat bedrukken op een muts bijvoorbeeld en deze uitdeelt aan collega’s en zakenpartners, ontvang je een soort gratis promotie wanneer zij de muts zullen dragen.

Voor het bedrukken van tassen zijn er ook tal van mogelijkheden. De meest bekende tassen om te bedrukken zijn canvas tassen of van die rugzakjes die je draagt met de touwtjes over je schouders. Koeltassen, boodschappentassen, laptop cases, sporttassen en reistassen zijn daarbij ook mogelijk. Het handige van reistassen bedrukken is bijvoorbeeld dat je je tas snel herkent op de loopband wanneer je het vliegtuig uitkomt! Geen gedoe meer wanneer iemand toevallig dezelfde tas heeft!

Schrijfwaren en kantoorartikelen

Ideaal als relatiegeschenken zijn wel bedrukte pennen en notitieboekjes! Deze worden dan ook vaak gegeven aan zakenrelaties en collega’s. Om je collega’s eens extra in het zonnetje te zetten en een gevoel van teambuilding te geven, kun je ze ook een bedrukte mok als geschenk doen. Zo hebben ze een heerlijke mok met bedrijfslogo om thuis of op kantoor uit te drinken. Naast pennen kan je natuurlijk ook denken aan stiften, markeer stiften, potloden en een etui om het allemaal in op te bergen.

Voor op kantoor of voor tijdens het thuiswerken is een bedrijfsagenda ideaal, maar komen mappen en rekenmachines ook zeker te pas. Ga zo maar door!

Vrije tijd en outdoor

Artikelen laten bedrukken om te gebruiken in je vrije tijd is erg leuk. Je kan hierbij denken aan het bedrukken van speelkaarten bijvoorbeeld, maar ook aan frisbees of een reiskussen. Ga je misschien met meerdere op vakantie? Laat dan voor de grap eens allemaal dezelfde zonnebrillen bedrukken. Zo kan iedereen zien dat jullie bij elkaar horen. Voor outdoor mogelijkheden kun je ook nog denken aan paraplus, verrekijkers, gadgets voor in de auto, koffiebekers en zelfs fietsen.

Zoals je misschien door hebt is dus niks te gek! Wil je zelf ook iets laten bedrukken? Bekijk dan snel de bovengenoemde website.