Bedrijventrefpunt
Image default
Bedrijven

Waarom met een vulpen schrijven zoveel beter is

De vulpen, wie kent hem niet. Het is de pen waar je met vloeibare inkt schrijft en waar je de vulling zelf in kan doen. En dat kan dan met inkt uit een potje of met een inktpatroon. 

Omdat er tegenwoordig zo ontzettend veel uitvoeringen van de vulpen zijn kan je soms door de bomen het bos niet meer zien. Wil je dus graag een vulpen die ook helemaal naar je zin is dan kan je een vulpen kopen bij P.W. Akkerman. Hier kan je eenvoudig je vulpen online bestellen maar ook gewoon in de winkel. Je hebt alle tijd om de juiste vulpen te zoeken waarvan jij denkt dat het de vulpen is die jij graag wilt aanschaffen. Het kiezen van je vulpen vraagt dus zeker wat aandacht en geduld.  Wanneer je dan zover bent dat je er eentje wilt aanschaffen let dan op de volgende punten:

  • De penpunt (Nib) : diverse puntstijlen zoals afgeronde punt, platte punt, flexibele of niet flexibele punten, en diverse afmetingen van de punt

  • De prijs: dit is afhankelijk van het materiaal van de pen punt. 

  • Het ontwerp van de pen: Vrouwen hebben een kleinere pen al mannen. Het is een persoonlijke ervaring. 

  • De Inktcapaciteit: Dit is afhankelijk of je de pen dagelijks veelvuldig gebruikt of alleen voor een handtekening plaatsen. 

De Parker balpennen hebben een speciaal ontworpen Parker balpen vulling. De vullingen zijn gemaakt voor superieure prestaties en hebben een optimaal schrijf gemak. Ze zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en lijndiktes. De vullingen zijn gevuld met Quink. Er zijn ook Parker gel vullingen in heldere kleuren. Van het toonaangevende merk Montblanc zijn ook luxe vulpennen, balpennen en vulpotloden. Het Merk Montblanc  is in 1906 tot stand gekomen door de Hamburgse Bankier Alfred Nehemias en de Berlijnse Ingenieur August Eberstein. Deze pen moest het toonbeeld worden van eenvoud in gebruik en had een ingebouwd inktreservoir. De inspiratie kwam van de hoogst berg van Europa: De Mont Blanc in de Alpen. De pennen zijn voorzien van ster met ronde punten, dit is ook het embleem van het bedrijf. Wanneer je dus op zoek bent naar een mooie Montblanc pen kan je deze dus heel erg goed vinden bij P. W. Akkerman. De pennen zijn er in Vulpen, balpen, rollerbal, vulpotlood, fineliner en ook vullingen zijn leverbaar. Wanneer je dus een mooie pen wilt ga dan voor de Montblanc, Amsterdam is de plek waar je die kan bemachtigen. 

Ook de Lamy pens zijn erg mooie pennen met innovatieve designs en hoge kwaliteit. Het familiebedrijf Lamy is gevestigd in 80 landen en heeft 200 winkels over de hele wereld. De duurzaamheid staat voorop en wordt er van zonne-energie gebruikt gemaakt. Regenwater wordt opgevangen om waterverbruik te verminderen en de materialen en fabricageprocessen worden aldoor getest op milieuvriendelijkheid. De Lamy pens zijn er in vulpen, Balpen, rollerbal, vulpotlood maar ook vullingen, inktpatronen en inktpotten. De Lamy Pens heeft meerdere series met ieder zijn unieke ontwerp en eigenschappen. Er zijn 25 series en 200 verschillende modellen.