Bedrijventrefpunt
Image default
Bedrijven

Vertaler en tolk in Nijmegen gezocht?

Heeft u een beëdigde vertaler of juiste tolk in Nijmegen nodig? Wij bieden diverse vertaal- en tolkdiensten aan voor particulieren, vele (internationale) bedrijven en organisaties. U kunt voor zo goed als alle talen terecht bij de tolk in Nijmegen; voor zowel vertalingen als tolkopdrachten. De meest gevraagde talen zijn: Engels, Duits, Frans, Chinees en Pools. Maar ook voor minder gevraagde talen hebben we tolken; voor Japans of Somalisch bijvoorbeeld. Ons team heeft uitstekende kennis van vreemde talen en wij sturen altijd de meest geschikte tolk voor u. Daarom is het belangrijk om samen met u van tevoren te bepalen wat uw situatie is waarin de tolkdiensten moeten worden verricht.

De tolk in Nijmegen voor elke gelegenheid

Bij de tolk in Nijmegen bent u terecht voor: het laten vertalen van uw teksten en ondersteuning bij mondelinge communicatie in een taal die voor u vreemd is. Het maakt niet uit of de communicatie bij u op locatie, telefonisch of via een online platform geschied en het maakt ook niet uit of het om zakelijke vergaderingen, conferenties, media-uitzendingen, presentaties of evenementen gaat. De tolk in Nijmegen levert tolkdiensten voor elke gelegenheid. U kunt ons ook inhuren voor tolkdiensten tijdens bijvoorbeeld onderhandelingen, medische consulten en informele ontmoetingen. Indien nodig, kunnen wij de benodigdheden, als onderdeel van de tolkdienst, ook voor u regelen.

De tolk in Nijmegen staat garant voor geheimhouding

De tolk in Nijmegen heeft een dienstbare en klantgerichte instelling en staat garant voor goede en juiste vertalingen, kwaliteit, zorgvuldigheid en geheimhouding van de informatie die door u aan ons verstrekt is. Na het aannemen van een opdracht, bestuderen wij van tevoren informatie over de onderwerpen die tijdens het gesprek aan de orde zullen komen. Zo weten we beter welke vaktermen gebruikelijk zijn in uw context. Wilt u meer weten over de vertaal- en tolkdiensten van de tolk in Nijmegen? Neem vrijblijvend contact op met ons? Wij leveren vertaal- en tolkdiensten op maat en tegen de juiste kwaliteits- en prijsverhouding.