Bedrijventrefpunt
Image default
Bedrijven

Vergaderen bij Creative Valley, hoe ziet dat eruit?

Ben je op zoek naar een centrale vergaderlocatie omgeving Utrecht? Dan ben je bij Creative Valley CS aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat alles perfect geregeld is, zodat jij je kunt focussen op waar jij goed in bent. Onze vergaderruimtes liggen middenin het bruisende stationsgebied van Utrecht en zijn daardoor uitstekend bereikbaar met de auto, fiets of openbaar vervoer. We bieden altijd een passende oplossing voor jouw wensen en behoeften. Zo haal je het meeste uit je vergadering. Gemak en flexibiliteit staan bij ons voorop.

Wat heeft Creative Valley te bieden?

Creative Valley is een werkplek waar veel flexwerkers terecht kunnen om een productieve dag tegemoet te gaan. Daarnaast biedt onze locatie bij Utrecht Centraal meerdere vergaderruimtes die elk zijn specialiteiten heeft. Of je nu op zoek bent naar een vergaderruimte voor 6 personen of voor 50. Wij verwelkomen je graag bij Creative Valley CS.

Vergaderen op maat?

Wanneer je vergaderruimte wilt boeken, kun je contact met ons opnemen en dan bespreken we samen wat er mogelijk is. Er zijn diverse vergaderpakketten beschikbaar die in overleg met jou worden samengesteld. Zo zorgen we ervoor dat alles aansluit op jouw vergaderbehoefte en budget. We maken het gemakkelijk voor je want: wij regelen alles! Jij kunt je focussen op waar jij goed in bent. Zo regelen wij bijvoorbeeld de catering, de hapjes en drankes tussendoor en staat de vergaderruimte compleet klaar met alle gewenste benodigdheden.

Creative Valley is hét vergadercentrum van Utrecht en biedt vergaderruimtes voor elke gelegenheid. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer of onze mail die je op de website kunt vinden!

Benieuwd wat Creative Valley verder te bieden Heeft?

Naast vergaderruimtes beschikt Creative Valley over een aantal andere faciliteiten die jouw werkdag productief en aangenaam maken. Zo is er een kantine waar je terecht kunt voor lunch of een verfrissend drankje en zijn er diverse faciliteiten om even lekker bij te tanken. Daarnaast beschikken wij over een business centre waar je terecht kunt voor al jouw (print)werkzaamheden.

Kortom, Creative Valley heeft alles in huis om jouw vergadering tot een succes te maken! We zien je graag bij ons op de locatie bij Utrecht Centrum.