Bedrijventrefpunt
Image default
Bedrijven

Snel huis verkopen aan een betrouwbare woning opkoper

Huizen kunnen tegenwoordig binnen enkele dagen of weken zijn verkocht. Hoe is het dan mogelijk dat vele mensen voor duizenden euro’s een makelaar betalen? Ja omdat huizen niet verkocht kunnen worden op Funda zonder tussenkomst van een Makelaar! Dat is uiteraard begrijpelijk, maar ongekende vorm van uitsluiting. Want een beroep kun je ook beschermed maken, maar nu komt er dus een partij (Funda) die de markt reguleert vanuit de markt zelf. 

Maar er zijn meer websites om kopers te vinden. En zelfs woning opkopers kunnen u het verkoopproces uit handen doen laten nemen. Huis opkopers hebben misschien geen goede naam. Maar wat als ik u vertel dat er heel veel bedrijven zijn die echt geen tijd hebben om een woning te kopen, maar het toch nodig hebben. Denk aan renovatiebedrijven, transformatiespecialisten of gewoon opkopende makelaars die woningen verbeteren en tegen een kleine marge weer doorverkopen?

Veel mensen snappen tegenwoordig dat ze hun hui zelf kunnen verkopen. En nu zijn er zelfs partijen die dit uiteindelijk toch wel doen, maar waar u zelf dan aan verkoopt. Zij nemen in wezen alles uit uw handen en dus van u over:

– Inboedel

– Achterstallig onderhoud

– Bezichtigingen

En nog veel meer. En opkopers bieden gewoon een goed bedrag. Tuurlijk had u wellicht meer kunnen ontvangen, maar vaak valt het ook gewoon lager uit. En een bod is een momentopname bij het verkopen van een huis, het kan zijn dat u erna een hoger bod bij een opkoper krijgt, maar ook lager. Opkopers weten precies hoelang uw woning te koop stond en dat komt uw onderhandelingspositie nooit ten goede.