Bedrijventrefpunt
Image default
Bedrijven

Led strip verlengen

Led strip verlengen

Het is eigenlijk heel eenvoudig om een led strip te verlengen. Het enige wat je nodig hebt is een connector, en dan twee strips met elkaar verbinden! Hoe langer de strip echter wordt, hoe minder fel hij zal branden omdat er niet genoeg stroom door alle strips loopt. Als je de jouwe superlang wil maken zonder te veel te branden (of in helderheid te verminderen), zijn er extra adapters of controllers nodig voor dat soort projecten.

LED strip solderen

De stappen om LED strips aan elkaar te solderen zijn als volgt: gebruik een soldeerbout en wat tin, voorzie uw strip op de juiste manier van stroom met behulp van connectoren die ofwel bij het product worden geleverd of apart kunnen worden gekocht. Het is ook handig om tape bij de hand te hebben tijdens dit proces; je zult het nodig hebben!

Philips Hue Led strips

Philips Hue LED-strips zijn zelfklevend, zodat u ze gemakkelijk kunt plaatsen waar extra verlichting nodig is. Knip de strip op maat met een schaar en gebruik eventueel een verlengstukje voor extra lengte. Je hebt altijd genoeg verlichting tot je beschikking, want ze zijn traploos verstelbaar!

Energiezuinige fans zullen dol zijn op de Philips hue LED-strips die helder licht geven zonder al te opzichtig te zijn of de aandacht af te leiden van hun interieur; deze flexibele 2 meter lange LED’s stralen een natuurlijke witte gloed uit waarvan de helderheid wordt aangepast aan de hoeveelheid stroom die wordt geleverd – u hoeft niet steeds batterijen te vervangen wanneer de energiebesparende modus wordt ingeschakeld!

Innr lampen

Innr Lighting is een bedrijf dat slimme verlichtingsoplossingen biedt voor je huis. Hun producten kunnen elke ruimte comfortabeler en veiliger laten aanvoelen, zonder dat je de indeling van je huis hoeft te veranderen! Al hun lampen zijn compatibel met andere populaire merken zoals Philips Hue, die waarschijnlijk al in de meeste huishoudens geïnstalleerd zullen zijn.

https://123ledstrips.nl/doe-het-zelf/ledstrip-verlengen/