Bedrijventrefpunt
Image default
Bedrijven

Duurzaam wegwerpservies, cupcake vormpjes en meer vind je in deze webshop

Een feestje organiseren is een gezellige bezigheid, maar kan ook best druk zijn. Je moet ervoor zorgen dat je genoeg eten en drinken in huist hebt, maar ook versiering en cadeaus kunnen natuurlijk niet ontbreken. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar duurzaam wegwerpservies wat je niet hoeft af te wassen, maar ook niet vervuilend is voor het milieu? Bekijk dan eens de website van Daily Style. Hier vind je een ruim assortiment aan diverse feestartikelen. Je hebt de keuze uit veel verschillende soorten, patronen en stijlen en kan artikelen kopen volledig in het thema van jouw feest. Wil je bijvoorbeeld kleine hapjes serveren of leuke cupcakes bakken voor een kinderfeestje? Dan kunnen cupcake vormpjes, maar ook borden en bekers niet ontbreken. Dit allemaal en nog veel meer vind je in deze webshop!

Keuze uit een ruim assortiment

Wanneer je kiest voor duurzaam wegwerpservies van Daily Style kun je bekers, borden, snackbakjes, satéprikkers, rietjes en bestek kopen. Alles is gemaakt van karton, hout of bamboe en niet van plastic. Daarnaast zijn de artikelen voorzien van leuke patronen, afbeeldingen en vrolijke kleuren. Ook de cupcake vormpjes zijn favoriet onder de klanten van dit bedrijf. Ze zijn in verschillende kleuren beschikbaar en zijn erg geschikt voor een kinderfeestje. Met cupcakes sla je de plank nooit mis en zeker niet als ze er zo leuk uitzien! Daarnaast is ook het zelf bakken van cupcakes een stuk leuker met vrolijke vormpjes.

Plaats jouw bestelling online of ga langs in een van de winkels

Heb je interesse in duurzaam wegwerpservies, cupcake vormpjes, versiering of andere feestelijke artikelen? Bekijk dan direct het assortiment van Daily Style en plaats jouw bestelling online. Vervolgens worden de producten binnen een paar dagen thuisbezorgd. Je kunt ook een van hun fysieke winkels bezoeken en daar jouw favoriete producten inslaan. Heb je nog vragen? Neem dan zeker contact op met Daily Style.