Bedrijventrefpunt
Image default
Bedrijven

Decoreer met groen in uw bedrijf, met een echt lijkende kunsthaag

Fraaie bedrijfsdecoratie met een Kunsthaag

Bent u zoekende naar fraaie decoratie in uw bedrijf waarmee u een echte eycatcher mee heeft? Zoek dan niet verder want KunsthaagEU heeft vast wel iets wat geschikt is in uw bedrijf. 

Verfraai de receptie met een Kunsthaag of iets groens in de wachtkamer of vergaderzaal. Met een Kunsthaag is er in een paar minuten een mooie groene omgeving te maken en daar is geen dure hovenier voor nodig.

Ideaal als standbekleding op een beurs of expositie

Een Kunsthaag is ideaal als stand bekleding op een beurs of expositie, op deze manier wordt er een gezellige sfeer gecreeerd. Het is duurzaam en voordelig omdat het niet hoeft te worden weggegooid, de kunsthaag kan altijd weer van pas komen elders in het bedrijf of de volgende keer weer te gebruiken op de stand.

Positieve reacties met een Kunsthaag

Met een stijlvolle decoratie zult u echt positieve reacties ontvangen en bovendien werkt meer groen op de werkvloer ontspannen, neemt stress weg en zorgt voor geluiddemping, dus een betere acoustiek.

Een net echt lijkende kunsthaag wandmat in Jungle style, daar is een mooie groene wand van te maken, hiermee haalt u echt een professionele volle wandmat in huis. Fraaie decoratie aan de wand en een echte eyecatcher.

Al onze kunsthagen zijn eenvoudig te plaatsen en naar elk gewenst formaat te maken. Mocht u het zat zijn en elders willen ophangen dan kunt u ze weer makkelijk verplaatsen.

Kunsthaag is ideaal voor o.a.;

  • Decoratie bij de receptie
  • Als standbekleding op een beurs of expositie
  • Gezelligheid in het bedrijfsrestaurant
  • Vergaderzaal vrolijker maken
  • Showroom groener maken
  • Als terrasbekleding
  • In de winkel

Zoek dus niet verder naar mooie decoratie in uw bedrijf, een blikvanger besteld u in onze webshop www.kunsthaag.eu

 

https://kunsthaag.eu/