Bedrijventrefpunt
Image default
Bedrijven

Beits voor pallets

Pallets pallets pallets, en nog meer pallets. Ze worden bijna overal voor gebruikt om dingen mee makkelijk te verplaatsen. Het is eigenlijk heel makkelijk te maken maar er zijn bedrijven die zich er in verdiept hebben. Deze bedrijven hebben er bijvoorbeeld voor gezorgd dat er Euro pallets zijn. Deze euro pallets hebben allemaal dezelfde afmetingen wat er voor zorgt dat ze heel makkelijk te stapelen zijn. Deze pallets zijn ook perfect te verplaatsen met een vorkheftruck. Omdat de euro pallets allemaal dezelfde formaten zijn, zijn er ook andere dingen zoals bepaalde dozen op deze afmetingen afgestemd.

Er zijn natuurlijk niet alleen Euro pallets maar ook ander pallets die goedkoper zijn en meestal ook van mindere kwaliteit of niet allemaal dezelfde afmetingen. Deze pallets worden dan meestal ook maar 1 keer gebruikt om iets te transporteren en daarna iets bijvoorbeeld in het magazijn te zetten. Het is echter zo dat wanneer de pallet eenmaal weer leeg is deze niet meer hergebruikt wordt omdat die bijvoorbeeld te klein is voor andere dingen of omdat de staat niet meer optimaal is. Deze pallets kan je dan bijvoorbeeld gaan gebruiken om tuinmeubelen te maken. We raden je dan wel aan om buitenbeits kopen. Zodat je zeker bent dat ook jij niet de pallet maar eenmalig gaat gebruiken. De buitenbeits zal jouw hout behandelen tegen vocht zodat jouw hout en dus ook jouw meubelen lang van goede kwaliteit blijft.

Vandaag de dag is er ook whitewash beits op de markt. Deze beits geeft een unieke look aan jouw tuinmeubelen. Zo heb je niet alleen unieke tuinmeubelen van houtpallets gemaakt maar hebben ze ook nog eens een unieke look door de whitewash beits die je gebruikt. Deze beits zal er dan ook nog eens voor zorgen dat jouw meubelen lang zullen meegaan. Een goede win win situatie dus. Ook andere beitsen kan je vinden bij Moosefarg.

https://www.moosefarg.nl/