Bedrijventrefpunt
Image default
Beauty en verzorging

Shoppen en een kleuranalyse workshop in Maastricht

Op zoek naar een adres voor een kleuranalyse in Maastricht

In Maastricht, de mode hoofdstad van het Zuiden, kun je heerlijk shoppen. De historische stad, van oudsher een vesting, kent tal van kleurrijke modeboetiekjes en grote modewarenhuizen. Ook een veelvoud aan modespecialzaken liggen her en der verspreid in de karakteristieke binnenstad. Als fashionista kun je in Maastricht dus je modehart ophalen. Dat wetende dacht ik, wellicht is dit het moment om mijn bezoek aan deze fantastische stad te combineren met een persoonlijke kleuranalyse in Maastricht? Zo gedacht, zo gedaan.

Zou een kleuranalyse in de vorm van workshop iets voor mij zijn?

Bij verschillende aanbieders kon ik een kleuranalyse laten doen. En ook in verschillende vormen. Één mogelijkheid sprak me in het bijzonder aan en dat was de mogelijkheid van een kleuranalyse workshop. Tijdens zo een workshop ga je dus blijkbaar met meerdere deelnemers zelf analyseren, waardoor je nog meer inzicht krijgt in kleuren en types. Daarom heb ik dus gekozen voor een kleuranalyse workshop.

Een herfsttype

Het resultaat van de workshop was voor iedereen persoonlijk en dus maatwerk. De meeste deelnemers bleken een herfsttype te zijn en van de dame die de kleuranalyse workshop organiseerde begreep ik dat dit wel vaker voorkomt, omdat de meeste mensen in Nederland een herfsttype zijn.

http://www.style-by-yvs.nl