Bedrijventrefpunt
Image default
Beauty en verzorging

De mooiste ogen met een oogschaduw palette

Een oogschaduw palette van Beauty88 helpt u om de mooiste ogen te krijgen. Je ogen spelen een belangrijke rol in je uitstraling, zij bepalen of je er vrolijk, verdrietig of boos uitziet. Het opmaken van je ogen verdiend veel aandacht en precisie, zo spelen je ogen een grote rol bij een fotoshoot, tijdens een avondje uit of gewoon op een doordeweekse werkdag. Beauty88 biedt verschillende oogschaduw paletten aan die allemaal een warme en opvallende kleur geven. Daarnaast is een oogschaduw palette van Beauty88 ook nog eens erg goed geprijsd en zijn deze make up artikelen nooit op dieren getest.

Een oogschaduw palette die langer meegaat

Wanneer u kiest voor een oogschaduw palette van Beauty88 kunt u van een aantal dingen uitgaan. Onze paletten bevatten oogschaduw met veel pigment, waardoor u een goede dekking heeft en minder product hoeft op te nemen. Hierdoor kunt u veel langer met de oogschaduw doen en heeft u meer waar voor uw geld bij Beauty88! Als u kiest voor een oogschaduw palette van ons, dan vinden wij het natuurlijk erg belangrijk dat u de oogschaduw op een mooie en correcte manier kunt aanbrengen. Daarom helpen wij u graag een handje met de basistechnieken die nodig zijn bij het aanbrengen van oogschaduw.

Het gebruik van een primer en de perfecte kleuren

Ten eerste is het belangrijk om gebruik te maken van een primer. Het is verstandig om eerst de primer aan te brengen op uw huid, alvorens u start met het direct aanbrengen van de oogschaduw. De primer zorgt ervoor dat de kleuren een stuk makkelijker en beter blijven zitten en u kunt door de primer de kleuren makkelijker op uw ooglid mengen. Ten tweede is het natuurlijk erg belangrijk om de goede kleur te kiezen. Wanneer je net begint met het gebruiken van oogschaduw, is het beter om niet te beginnen met een zwarte of bruine kleur. Deze kleuren kunnen natuurlijk erg goed staan, maar vallen ook erg op. Het is erg aan te raden om te beginnen met een kleur die net een tint lichter is dan je oogkleur.

Juiste oogschaduw palette vinden

Neem snel een kijkje bij Beauty88 om te zien welke soorten oogschaduw paletten er allemaal zijn. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste oogschaduw palette. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op! Graag tot ziens bij Beauty88!