Bedrijventrefpunt
Auto’s en Motoren

Auto verkopen binnen 30 minuten het hoogste bod op uw auto

 Auto verkopen: binnen 30 minuten het hoogste bod op uw auto

 

Mijn auto verkopen: hoe werkt dat? Auto verkopen en benieuwd hoe dat werkt?

 

Opkoperwagens.be maakt het u zo makkelijk mogelijk. Om snel, gemakkelijk en voor de juiste prijs te verkopen. Met een hoger bod dan bij particulieren, dat u al binnen 30 minuten kunt ontvangen. Benieuwd hoe dat werkt? We zetten het voor u op een rij in 3 eenvoudige stappen: 1. Autogegevens invoeren Vul online de gegevens van uw auto in. We hebben in ieder geval informatie nodig over het merk, model, bouwjaar en de brandstof waarop de auto rijd. Deel daarnaast de kilometerstand en de gemeente waarin u woont, zodat we aan de hand daarvan een goed bod kunnen doen. 2. Ontvang gratis uw online taxatie U kunt gratis uw auto verkopen, omdat we daarvoor geen kosten berekenen. Dat betekent dat u ook het bod gewoon zonder kosten van ons ontvangt. Gratis, op basis van de online taxatie die we voor u doen. Al binnen 30 minuten, zodat u meteen weet wat de auto waard is en waarvoor u die kunt verkopen. 3. Maak een afspraak om te verkopen Tevreden met het hoge bod dat we online doen? Zodra u het bod accepteert kunt u een afspraak maken. Om de auto daadwerkelijk te verkopen, zodat u het geld daarvoor meteen contant van ons kunt ontvangen. Tip: uw auto verkopen, maar is het een bijzonder model? Wij kopen ook bestelwagens, 4×4-modellen, pick-ups, oldtimers en natuurlijk alle andere personenwagens. Van alle merken en modellen, zowel jong als oud. Vul online de autogegevens in, dan doen we u een goed bod.

3 voordelen bij Opkoperwagens.be We verkochten de auto’s van duizenden andere Belgen,

die net als u een goede prijs voor hun bezit wilden. En die de auto snel en gemakkelijk wilden verkopen, met een veilige betaling om op te kunnen vertrouwen. Bovendien nemen we het papierwerk uit handen, waarmee we drie belangrijke voordelen combineren: • Snel en makkelijk: geen gedoe • Veilige betaling: direct contant geld • Probleemloos papierwerk Snel en makkelijk: geen gedoe Niemand zit te wachten op een ingewikkeld proces dat bovendien onnodig lang duurt. Daarom hebben we het proces zoveel mogelijk gedigitaliseerd. Zodat u al binnen 30 minuten een goed bod voor de auto kunt ontvangen. Door online in te vullen om welke auto het gaat, in welke gemeente u woont en hoe we contact met u kunnen opnemen. Het betekent in de praktijk dat we de auto zelfs de volgende dag al kunnen kopen. Na een goed bod, waarvoor u na akkoord meteen een afspraak kunt maken. Om de auto te verkopen aan onze handelaren, die het geld contant meenemen om het u meteen uit te betalen. Zonder gedoe en natuurlijk voor een goede prijs, zodat u zeker weet dat u daarmee een goede keuze maakt. Veilige betaling: direct contant geld U wilt de auto verkopen voor een goede prijs. En op een veilige manier, om u over de betaling in ieder geval geen zorgen te hoeven maken. Daarom maken we een afspraak om de auto een laatste keer te bekijken. En het geld te overhandigen, omdat we gewoon contact aan u kunnen uitbetalen. Het geld krijgt u zelf in handen, waarna het u natuurlijk vrij staat om het nog eens na te tellen. De maximale betrouwbaarheid om de auto te verkopen. Zonder ingewikkelde transacties of systemen, gewoon met het geld dat u daarvoor wilt ontvangen. En zonder nog eens extra te willen onderhandelen, omdat we een akkoord hebben over de prijs waarvoor we de auto kopen. Probleemloos papierwerk Voor sommigen misschien wel het belangrijkste: probleemloos papierwerk. We kopen veel auto’s en weten daardoor precies wat daarbij komt kijken. Welke papieren we van u nodig hebben, wat u van ons moet ontvangen en wat we samen ondertekenen. Om dat netjes in orde te maken, zonder dat u daar zelf veel omkijken naar heeft. We laten vooraf duidelijk weten wat we van u nodig hebben en welk papierwerk wij in orde maken. Om dit tijdens de verkoop netjes af te handelen. En het papierwerk samen in orde te maken, zodat u zeker weet dat dit op de juiste manier gebeurt op het moment dat u de auto aan ons wilt verkopen.

 

Auto verkopen

:

hoger bod dan particulier U wilt de auto verkopen voor een goede prijs. We doen een sterk bod, vaak hoger dan dat u van een particulier zou krijgen. Bovendien hoeft u daar niet lang over te onderhandelen en weet u zeker dat we de auto vervolgens van u kunnen kopen. Het voorkomt onzekerheid over de particulier bij een verkoop. Die misschien wel of misschien niet komt opdagen en waarvan u erop moet vertrouwen dat hij of zij het geld aan u kan betalen. In plaats daarvan doen we bij Opkoperwagens een goed bod en kunt u er zeker van zijn dat we een afspraak hebben. Uiteraard pas na uw akkoord, zodat de prijs vaststaat en het niet nodig is om daar opnieuw over te onderhandelen. Zodat we in plaats daarvan snel tot de verkoop over kunnen gaan. Om de auto van u over te nemen, zodat u die kunt verkopen voor de prijs die u er graag voor wilt hebben.

Verkopen zonder inruil Een auto verkopen aan de garage, zonder inruil?

 

Dat is waar veel garages niet blij van worden, dus waar ze een relatief laag bedrag voor betalen. Normaal gesproken kunnen ze een hoger bedrag bieden of de inruil aanpassen. Iets dat niet mogelijk is op het moment dat u niets in te ruilen heeft. Bij ons is dat geen probleem. U kunt de auto verkopen zonder inruil. Voor hetzelfde hoge bod dat we anders zouden doen of dat u bij een garage zou krijgen met inruil. Zodat u een goede prijs krijgt voor de auto, om vervolgens de vrijheid te hebben zelf te bepalen wat u met het geld wilt doen. Om er een andere auto van te kopen of om het geld op een andere manier te besteden. Tip: gaat het om een (veel) oudere auto en wilt u die toch voor een goede prijs verkopen? We kopen nieuwe en oude auto’s, van alle merken en modellen. Waarvoor we altijd een goed bod doen, dat u al binnen 30 minuten van ons kunt ontvangen.

 

Contante betalen: meteen uw geld in handen We betalen meteen contant uit, zodat u het geld voor de auto meteen in handen heeft. Zonder twijfel en zonder ingewikkelde transactie. Natuurlijk met de mogelijkheid om het nog eens na te tellen, zodat u er zeker van zijn dat het helemaal klopt. Tot op de laatste euro, voor het bedrag dat we onderling online hebben afgesproken. En wilt u het geld liever op uw bankrekening ontvangen of gaat uw voorkeur uit naar een cheque? Uiteraard kunnen we die uitschrijven of het geld naar uw rekening overmaken. We gebruiken een bankoverschrijving of een cheque als u dat liever heeft, maar kunnen het ook altijd contant aan u uitbetalen. Tip: voor de afspraak hoeft u niet naar ons toe te komen. Dat mag wel, maar u kunt er ook voor kiezen om de auto bij u op te laten halen. We komen naar u toe, waar u de auto kunt verkopen en we die vervolgens voor u mee zullen nemen.

 

Vrijblijvend aanmelden: nergens aan vast Benieuwd wat uw auto waard is of wilt u die graag voor een goede prijs verkopen?

 

U kunt de auto gratis online aanmelden. Zonder kosten en zonder voorwaarden, dus helemaal vrijblijvend. Door online aan te geven om welk merk en model het gaat. Met daarbij de kilometerstand en een paar andere gegevens, zoals de brandstof waarop de auto rijdt. Zodat we een goede inschatting kunnen maken van de waarde van de auto die u wilt verkopen. Om daar een goed bod voor te doen, zodat u voor de auto een eerlijke prijs ontvangt. En bent u toch niet tevreden met het bod of wilt u daar nog even mee wachten? Geen probleem. De online taxatie is helemaal gratis, net als de verdere verkoop. Of de niet-verkoop, als u er toch voor kiest om daar nog even mee te wachten. We horen het uiteraard graag als u de auto op een later moment toch nog wilt verkopen. Zodat we een nieuwe online taxatie kunnen doen, om opnieuw een goed bod voor de auto uit te brengen. Waarmee u opnieuw natuurkijk nergens aan vastzit. Omdat we volledig gratis en vrijblijvend werken, om de auto te verkopen op de manier die voor u het meest prettig is. Vragen over het verkopen van uw auto? Bel ons op telefoonnummer 0475 201 935 of gebruik het online contactformulier

http://www.opkoperwagens.be

Gerelateerde artikelen

Prive auto leasen

Rijden zoals coureurs op TV

Tips om je auto snel te verkopen