Bedrijventrefpunt
Image default
Afvalverwerking

Bedrijfsafval zonder gedoe

Heb je een bedrijf, dan wil je natuurlijk liever niet te veel tijd kwijt zijn aan je bedrijfsafval. Je hebt afval, je gooit het in de container, die zet je soms buiten en dat is het. Zo zou het moeten zijn. Dat is helaas niet altijd zo. Lange besteltrajecten, oneindige contracten en onduidelijke voorwaarden zijn maar wat vaak de norm. Heb je bedrijfsafval, dan bestel je jouw rolcontainers gewoon in 3 klikken, want zo kan het ook.

Wat doe je met je bedrijfsafval?

Elk bedrijf heeft afval, daar ontkom je niet aan. En bedrijfsafval mag je niet zomaar naar de milieustraat brengen. Hiervoor moet je containers huren die opgehaald worden door erkende afvalverwerkers. Dit heeft de staat verplicht. Hier wil je niet te lang mee bezig zijn en er geen zorgen om hebben. Die heb je vaak al genoeg. Je kan je volledig laten ontzorgen en een afvalmanager inhuren die alles voor je regelt. Wil je het liever zelf regelen, dan kan je zelf rolcontainer huren. Dit doe je in een paar klikken zonder vage voorwaarden of lange contracten. Je krijgt een afvalkalender en de containers worden op de aangegeven dagen geleegd. Hier heb je verder geen omkijken naar. Een keer meer afval? Dan vraag je gewoon een extra leging aan.

Zelf regelen of laten regelen?

Als je een afvalmanager inhuurt, dan heb je geen omkijken meer naar je afval, dat is fijn en scheelt een hoop tijd die je goed aan andere dingen kan besteden. Je betaalt wel weer extra voor de service die je afneemt. Het is dus goed om te kijken of die extra kosten het waard zijn. Als je zelf je bedrijfsafval regelt, dan scheelt dit in prijs. Je betaalt alleen voor de huur van de rolcontainers en de kosten voor het laten legen en verwerken van het afval. Je moet het wel zelf regelen en dat kost weer tijd, maar als alles overzichtelijk onder elkaar staat en het in een paar klikken geregeld is, dan valt dat heel erg mee.

https://www.websiteoptimalisatietips.nl