Bedrijventrefpunt
Image default
Aanbiedingen

Uw eigen bedrijven kraamcadeau site voor uw medewerkers of klanten

U heeft als onderneming veel om rekening mee te houden. De administratie, inkoop, verkoop, of de diensten die u levert. Zorgen dat de onderneming blijft draaien en er voldoende omzet wordt gegeneerd is toch de belangrijkste zorg van veel ondernemers.

 

De ” zachte”  kant van ondernemen is dan vaak een ondergeschoven kindje.  Zorgen dat uw personeel blij en tevreden is kan menig kopzorgen opleveren. Uiteraard kan dit ook complex en ingewikkeld zijn. Medewerkers die met zwangerschapsverlof gaan is zo’n  voorbeeld. Het komt vaak niet uit, er moet vervanging geregeld worden. 

 

Maar toch bent u wel blij voor uw medewerker want het krijgen van een kindje is toch het mooiste dat er bestaat. Het is begrijpelijk dat uw hoofd er niet direct naar staat om cadeaus te regelen als het kind geboren is of om langs te gaan (hoewel uw medewerker dat vaak wel erg waardeert).

 

 

 

Hoe fijn is het dan als bepaalde zaken zijn waar u zich niet druk omhoeft te maken. Een eenvoudige samenwerking waarbij u het regelen van een kraamcadeau volledig ontzorgt. Sterker nog,  u kunt uw medewerker zelf laten kiezen uit een fraaie collectie van cadeaus, afgestemd op uw eigen budget.  Het enige wat u hoeft te doen is een mail sturen als een medewerker vader of moeder is geworden en de naam van het kindje doorgeven en de rest wordt vanzelf geregeld.

 

Cadeaus kunnen varieren van kleine cadeaus als het budget beperkt is zoals knuffeldoekjes.  .  Uiteraard is de persoonlijke touch door een kraamcadeau voor bedrijven cadeau te doen helemaal geweldig en slaat altijd aan bij de kersverse vader en moeder.

 

 

 

Maar ook grotere cadeaus en kraamcadeau kraammanden behoren tot de mogelijkheden.  Wilt u meer weten, neem dan contact op met kiekebooo kraamcadeau

 

 

 

 

https://www.kiekebooo.nl/kraamcadeau-zakelijk