Bedrijventrefpunt
Image default
Aanbiedingen

Horeca Vaatwasser, essentieel voor elke horecaonderneming

Waar we bij de horeca veelal denken aan volle tafels, lekker eten en een drankje op het terras is wat achter de schermen gebeurd net zo belangrijk. Vieze borden en glazen stapelen al snel op achter de keuken, waar deze vaak lang blijven liggen totdat personeel gehaast de vaat kan doen. Toch zijn schoon servies en keukenapparatuur essentieel voor elke succesvolle horeca onderneming. Maar hoe essentieel het ook mag zijn, de realiteit is dat de vaat vaak zorgt voor onnodige stress en veel problemen. Leuk is het zeker niet! Een goede manier om uw onderneming beter en efficiënter te laten draaien achter de schermen is dan ook de aanschaf van een horeca vaatwasser.

Waarom een horeca vaatwasser?

Horeca vaatwassers zijn speciale vaatwasser specifiek afgestemd op de vereisten van uw horeca onderneming. Veelal beschikken horeca vaatwassers over grotere inlaat ruimtes waardoor u tegelijkertijd veel vaat kan spoelen. Daarnaast zijn horeca vaatwassers vaak veel krachtiger dan normale vaatwassers, waardoor uw vaat direct schoon is. Het gebruik van een horeca vaatwasser is dan ook erg gemakkelijk: inladen, aanzetten, uitladen en weer verder. Uw effectief gaat dus gegarandeerd omhoog, doordat u minder tijd hoeft te besteden aan vaat en hierdoor meer aandacht kan besteden aan andere taken. Het gebruik van horeca vaatwassers is om deze reden dan ook al veel voorkomend in horeca onderneming en een absolute aanrader voor uw eigen onderneming.

Wat zijn mijn opties?

Horeca vaatwassers bestaan er in veel verschillende soorten en maten. Uw keuze hangt dan ook zeer af van uw eigen horeca onderneming. Het is dan ook aan te raden uw persoonlijke eisen in acht te nemen bij het maken van uw keuze. Een glazenspoelmachine is bijvoorbeeld zeer geschikt voor in een bar of in de kantine van een vereniging. Heeft uw horeca onderneming ook eetgelegenheden dan kunt u wellicht beter gaan voor een voorlader vaatwasser waarin u naast glazen en kopjes, ook schotels en borden in kwijt kunt. Voor een grotere horecaonderneming, zoals hotel estaurants, is een grotere horeca vaatwasser aan te raden. Een doorschuifvaatwasser biedt de mogelijkheid om ook grote pannen, kommen en keukenapparatuur snel en efficiënt af te wassen. Door de ruime keuze aan verschillende vaatwassers is er gegarandeerd de juiste horeca vaatwasser te vinden om uw productief een boost te geven.