Bedrijventrefpunt
Image default
Aanbiedingen

Tijd voor een nieuwe fiets

Bent u op zoek naar een nieuw vervoersmiddel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden allerlei soorten tweewielers om u veilig van a naar b te brengen. Bent u op zoek naar een klassieke fiets van een bekend topmerk of kiest u dit keer voor een handige e-bike?

Geld besparen met een tweedehands fiets

We hebben ook allerlei soorten kinderfietsen voor verschillende leeftijden. Als u liever in een goedkoper model wilt investeren hebben wij ook diverse A-merk fietsen die wij tweedehands aanbieden. Door de strenge controles en keuringen die wij van tevoren afnemen, kunnen wij u garanderen dat de fietsen in een goede staat zijn. U kunt bij ons een veilige tweedehands tweewieler in ontvangst nemen.

Het aanbod tweedehands fietsen wisselt, omdat er vaak maar één model op voorraad is. Heeft u een leuke fiets gevonden die u overweegt te kopen? Wees er dan snel bij. Het zou jammer zijn als de fiets al weg is voordat u hem heeft besteld.

Ervaar de beste service in Deventer

Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij hoe wij met een ideale tweewieler op uw wensen inspelen. Roto tweewielers is de grootste fietsenwinkel in Deventer en omgeving. Als onze klant ervaart u de beste tweewieler service in heel Deventer. Wij bieden namelijk interessante voordelen om een optimale ervaring te bieden. Hieronder hebben we enkele punten voor u op een rijtje gezet.

  • U kunt gebruik maken van de onderhoud en reparatieservice
  • Wij bieden een haal en brengservice van uw tweewieler, binnen een straal van 20 km is dit voor u gratis
  • U krijgt vervangend vervoer als uw tweewieler gerepareerd wordt zodat u nog gewoon naar uw werk of afspraken kunt gaan.

Vraag experts om advies

Kom langs in onze winkel als u zich liever zelf wilt overtuigen van onze tweewielers. De adviseurs van Roto Tweewielers staan voor uw klaar om uw twijfels uit de wereld te helpen. Het is bijvoorbeeld mogelijk een proefrit te maken zodat u zeker kunt zijn van uw keuze. U wilt natuurlijk een prettige rijervaring en een veilig gevoel hebben met uw nieuwe fiets, e-bike of scooter. Immers zult u er nog behoorlijk wat kilometers op rijden!

https://www.rototweewielers.nl/