Bedrijventrefpunt
Image default
Aanbiedingen

Mercedes

Mercedes-Benz heeft de auto uitgevonden. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in het merk Mercedes (1901) van Daimler-Motoren-Gesellschaft (1890 – 1926) en de Benz Patent-Motorwagen (1886) van Karl Benz.

Mercedes is en blijft een populair merk. De auto’s van dit Duitse merk hebben de kenmerkende driepunt ster op de motorkap en staan vooral bekend om hun luxe en kwaliteit.

Tegenwoordig is Mercedes-Benz de grootste producent van luxe auto’s ter wereld. Mercedes-Benz is uitgegroeid tot een pionier op het gebied van technologie: veel veiligheidsvoorzieningen zoals het ABS anti-blokkeer remsysteem komen uit de ontwikkelingscentra van Mercedes.

Populaire modellen

De modellen van Mercedes Benz zijn ieder in een Mercedes-Benz klasse ingedeeld. Beginnende bij de A-klasse wat de kleinste varianten zijn loopt de modellenlijn op tot de meest luxe klasses. Mercedes Benz doet het goed in veel klassen maar zeker de A-klasse en CLA springen er qua aantallen uit bij Mercedes Private Lease.

A-Klasse

De A klasse van Mercedes is een compacte vierdeurs auto, die sinds 1997 wordt geproduceerd. De A klasse is een compacte gezinsauto die concurreert met de vergelijkbare BMW 1 Series en Audi A3. Door een geslaagde restyling spreekt Mercedes Benz met de A Klasse een jongere doelgroep aan.

Mercedes A Klasse Private Lease is een voordelige manier om in een splinternieuwe Mercedes te rijden.

CLA

De keuze van Mercedes-Benz om een 4-deurs coupé te produceren op basis van de A-klasse lag niet voor de hand. De in 2019 geïntroduceerde CLA wordt verkocht als CLA Coupé en CLA Shooting Break. De CLA zit vol met innovatieve technologie.

De CLA rijdt heerlijk en comfortabel en stuurt fijn. De auto is bovendien erg stil. Omdat de auto op de A-klasse is gebaseerd, is hij uitgerust met voorwielaandrijving. 

Met Mercedes CLA Private Lease rijd je een ruime gezinsauto voor een aantrekkelijke prijs.

B-Klasse

De Mercedes B Klasse (voluit Mercedes-Benz B Klasse genaamd en gestileerd als Mercedes-Benz B-Klasse) is een mini luxevoertuig. De auto wordt gebouwd sinds 2005.

De auto wordt aangedreven door de voorwielen, heeft een zogenaamde sandwichvloer en een parabolische achterophanging. De relatief grote zitruimte is voornamelijk te danken aan de autohoogte. Mercedes B-Klasse Private Lease is interessant voor gezinnen.

Elektrisch

Die letters EQ zijn belangrijk voor de toekomst bij Mercedes. Alle elektrische modellen krijgen EQ als toevoeging aan de naam. Een derde letter geeft het model aan: zo wordt de aanstaande EQA een elektrische A-klasse. Mercedes levert ook hybride modellen die deels elektrisch rijden. Zij zijn voorzien van het label ‘EQ Power’.

Private Lease

Mercedes modellen zijn met een laag maandbedrag populair in Mercedes Private Lease. In het private lease maandbedrag zijn de kosten inbegrepen voor: wegenbelasting, all-riskverzekering, afschrijving, reparatie en onderhoud, bandenservice, internationale pechhulp.