Bedrijventrefpunt
Aanbiedingen

Drie diensten die een facilitair bedrijf voor jou kan uitvoeren

Ieder bedrijf heeft profijt bij het inschakelen van een facilitair bedrijf. Dit bedrijf kan jou namelijk helpen met een facilitaire dienst waar jijzelf geen tijd voor hebt, of waar je geen verstand van hebt. In deze blog zullen we drie van deze diensten uitlichten. Lees dus snel verder!

  1. Glasbewassing

Als jouw pand uit veel raam bestaat, kan dat van binnen voor een geweldige sfeer zorgen. Zonlicht is namelijk een enorm goede sfeermaker. Echter is het wel belangrijk dat jij je ramen goed onderhoudt, want vuile ramen zullen juist het tegenovergestelde achterlaten. Het zal jouw zicht blokkeren naar buiten, maar het zal voor gasten ook een onopgeruimde indruk achterlaten. De glazenwassers van EW Facility zorgen ervoor dat dit voor jou geen issue is. Zij zullen de glazen een afgesproken aantal keer per week wassen, en zullen flexibel handelen als jij een snelle wens hebt, of graag de ramen op een andere dag laat wassen. Zo kun jij blijven genieten van je uitzicht en zonlicht in het pand!

  1. Sanitaire supplies

EW Facility brengt hun sanitaire dienst naar het volgende niveau, door niet enkel jouw sanitair te verzorgen, maar ook voor de supplies te zorgen. Denk hierbij aan items zoals zeepjes, maar ook aan dispensers om je handen mee te reinigen door de rest van je pand. Dit is erg handig als jij je pand goed wilt beschermen tegen COVID-19, aangezien je hiermee bacteriën geen kans geeft. Wederom zal dit alleen maar een positieve bijdrage leveren aan de algemene sfeer die jouw bedrijf uitstraalt, aangezien het laat zien dat jij je hygiëne serieus neemt. 

  1. Schoonmaak

Waarschijnlijk de eerste dienst waar jij aan denkt als je aan facilitaire diensten denkt, is de schoonmaak van je kantoor. Deze dienst wordt vaak vergeten door je eigen personeel, waardoor het handig is om hiervoor een specialist in te schakelen. EW Facility zorgt ervoor dat de schoonmaak van je kantoor met een glimlach wordt uitgevoerd. Hiervoor heeft EW zelfs een speciale dienst, namelijk de Facility Host: deze zorgt ervoor dat er op de juiste wijze wordt gecommuniceerd, waardoor EW Facility een flexibele houding kan aannemen. 

Ben jij geïnteresseerd?

Heb jij nog vragen over de diensten van EW Facility, of ben jij geïnteresseerd in één of meerdere van deze diensten? Neem dan contact op met één van de specialisten van EW Facility! Zij zullen je graag te woord staan.

 

https://www.ew.nl/

Gerelateerde artikelen

Wandtegels restpartijen ook online

De Checklist Voor Het Kopen Van Een Occasion In Zevenaar

Betrouwbare e-ketels koop je nu bij elektrischeboiler.eu.