Bedrijventrefpunt
Image default
Aanbiedingen

Draag altijd beschermende kleding!

Werken in de bouw vergt nu eenmaal inzet. Niet te vergeten dat de veiligheid ook onwijs belangrijk is, maar vergeet vooral niet om bedrijfskleding bouw te dragen! Herkenbaarheid tijdens het werk is een begin naar veiliger werken, nietwaar? Maar wanneer is kleding geschikt om te dragen in de bouw?

Waar moet je op letten?

Wanneer je werkzaam bent in de bouw zal je weten dat er beschermende kleding gedragen moet worden. Met name in de winter of zomer zal je rekening moeten houden met de kou en warmte. Hiervoor heb je geschikte kleding om te dragen wat ook nog eens werkzaam is. Werk je bijvoorbeeld veel op de knieën? Dan weet jij als geen ander dat het dragen van kniepads een oplossing kan zijn. Hierdoor zullen jouw knieën niet volledig belast worden, maar lichtelijk ondersteund worden door de pads. 

Werkkleding voor in de bouw dient enorm comfortabel te zitten wanneer je aan het werk bent. Je loopt er immers de gehele dag mee rond. Dan is het belangrijk om goede kleding te dragen. Bij Triffic heb je de mogelijkheid om kleding te dragen wat erg comfortabel zit, maar ook nog eens modern is. Wanneer het gehele team in dezelfde kleding loopt zal dit ook gezien worden als een visitekaartje. Potentiële nieuwe klanten zullen de kleding zien en hier wellicht iets mee gaan doen. Neem gerust een kijkje op de bovenstaande website als je hier meer informatie over wenst te krijgen.