Bedrijventrefpunt
Image default
Aanbiedingen

De beste horeca vliegenvangers HACCP

In de horeca staat hygiëne natuurlijk op nummer 1, en dit houdt ook in dat jouw hotel, restaurant of café vrij van muggen moet zijn. Daarvoor heb je goede vliegenvangers nodig of zelfs een speciale horeca vliegenvangers, het liefste heb je de beste die er is. En om dit te bereiken hebben wij de beste op een rijtje gezet. Bovendien moet een vliegenlamp voor in de horeca voldoen aan de HACCP-eisen, en dat doen alle lampen die wij hieronder hebben staan

De Cyclone Pro mottenvanger

Hij heet dan misschien een mottenvanger maar dit product werkt net zo goed als een vliegenvanger, en daar zijn verschillende redenen voor: 

1) Als eerste is de Cyclone Pro vierdubbel effectief. Als eerste zendt een 8-watt lamp blauw uv-licht uit waar de vliegen zich tot aangetrokken voelen, en wat vooral in de nacht erg goed werkt.

2) Hier bovenop komt nog dat de Cyclone Pro warmte afgeeft, waardoor vliegen en motten, maar vooral muggen, denken dat het een levend persoon is en er dus op afvliegen.

3) Als derde zendt de Cyclone Pro CO2 uit om nog meer vliegen en andere insecten te lokken, vooral muggen denken hierdoor weer dat het een ademend persoon is en vliegen eropaf. Terwijl de CO2 wordt uitgestoten wordt bovendien de lucht gezuiverd, wat deze vliegenlamp ideaal maakt voor in de horeca

4) Als vierde heeft de Cyclone Pro een aanzuigsysteem met een ventilator waardoor muggen en motten die in de buurt komen meteen het apparaat worden ingezogen en hier worden uitgedroogd.

Horeca Vliegenvanger Flytrap FT40 Commercial WIT

Deze vliegenvanger is speciaal ontworpen voor bedrijven en dus ook de horeca, hij voldoet dus sowieso aan alle HACCP-eisen en is volledig geschikt voor in een restaurant, café of hotel

Hij bevat 20 20-watt UV-lampen die de vliegen van beide kanten van de lamp naar binnen lokken, hier worden ze ook uitgedroogd in plaats van geëlektrocuteerd. Hierdoor hoor je in het restaurant geen vervelend geknetter en wordt er geen onaangename geur verspreidt

Vliegenvanger 30 pro

De insectenlamp is vooral geschikt als een vliegenvanger horeca doordat hij niet opvalt en er niet uitziet als een insectenlamp. Het lijkt op een simpele witte lamp die je aan een wand kunt bevestigen, maar hij bevat wel een krachtige UV-lamp waarmee alle insecten de lamp in worden gelokt. Binnenin de lamp zit een kleefplaat waaraan alle insecten blijven plakken, deze moet je dus wel regelmatig schoonmaken.

Isectenlamp Vliegenvanger 30 pro

Eén van deze drie lampen is ideaal als een vliegenvanger voor in de horeca en zal er op een hygiënische en onopvallende wijze voor zorgen dat jouw restaurant, hotel, café vrij is van insecten. Zo zullen de gasten jouw bedrijf niet mijden omdat er altijd vliegen zitten maar zullen ze ook geen last hebben van een vieze of luide vliegenvanger. Maak dus een verstandige investering en koop een van deze lampen voor jouw hotel, café of restaurant.