Bedrijventrefpunt
Image default
Aanbiedingen

auto verkopen voor export

Auto verkopen voor export

Bij ons ben je op het enige juiste adres als het gaat om de export van auto’s. Wij snappen dat je niet altijd zit te wachten op ellenlange onderhandelingen over auto’s en allerlei mensen die bellen en bij je over de vloer komen. Je hebt er soms bijkans een dagtaak aan. Doe daarom zaken bij ons; wij verkopen auto’s voor de export van alle merken en daarnaast ook bedrijfswagens en doen wél vlot zaken. Zo kunnen we de auto bij je thuis komen halen.

surf snel naar www.opkoperwagens.be

Auto wordt een blok aan je been

Je hebt een nieuwe auto gekocht en wilt dus van je huidige, oude auto af. Soms kun je de auto snel verkopen, vaak is het voordeliger de auto te verkopen voor de export. Ook nu geldt dat je te maken kunt krijgen met een onverkoopbare auto die je op een bepaald moment een blok aan je been wordt. Je blijft maar adverteren en daar gaat veel tijd in zitten. Je krijgt vreemde biedingen op je auto, je ergert je en wilt dan alsnog zo snel mogelijk van je auto af. Dat kan dus door meteen zaken met ons te doen. Dan weet je zeker dat je snel van je auto af bent en dat ook het papierwerk én de financiële zaken direct afgerond worden. En dat is wel zo prettig.

Vrijwaring en meteen geld voor je auto

Al jarenlang kopen we auto’s in om te exporteren. We bieden landelijke dekking en zijn daarnaast een erkend adres voor onder meer de afgifte van een vrijwaring van het RDW, zoals we toch al het adres zijn voor alle mogelijke vrijwaringen. Als wij een auto van je kopen, dan krijg je indien gewenst direct contant geld voor je vierwieler en anders maken we het geld op korte termijn naar je over.

Jij bent van je auto af, wij exporteren de wagen

Wij halen de auto bij je thuis op en regelen meteen alle financiële en administratieve zaken. Wij bieden vervolgens de auto te koop aan voor de export. Maar dat is voor jou niet meer van belang. Jij bent van je auto af. Uiteraard kun je de auto ook bij ons komen brengen. Brengen wij je weer naar huis. Als je meteen een indicatie wenst van wat je auto nog waard is, vul dan (geheel vrijblijvend) het inkoopformulier in. Meer weten? Kom dan langs aan de dijkstraat 17 in hamme. Bellen kan natuurlijk ook: 0475201935

.

https://www.opkoperwagens.be/auto-verkopen-voor-export