Bedrijventrefpunt
Image default
Aanbiedingen

Professioneel webdesign voor mobile first

Mobile first websites zijn zeer succesvol

Mobielvriendelijke websites zijn niet meer weg te denken. Google stelt zelfs een mobielvriendelijke websties als een must, en dat is marktleider op het gebied online zoekmachines en mobiele besturingssysteem.

Mobiele websites zijn zo gemaakt dat ze perfect werken op mobiel en tablet. Zoekt u een partner voor de ontwikkeling van uw mobiele website die transparant is, met u meedenkt, geen uurtje factuurtje mentaliteit heeft en streeft naar een win-win situatie, dan bent u bij Crossmedia House aan het juiste adres!

Responsive webdesign is een must

Goede mobiele websies worden tegenwoordig app killers genoemd. Sinds de introductie van de responsive webdesign is er een enorme toestroom geweest naar deze nieuwe manier van webontwikkeling. Het heeft een nieuwe markt voor gecreëerd en door de toenemende vraag is dit een blijvende standaard geworden.

Responsive webdesign heeft vele problemen opgelost. Omdat er zoveel verschillende apparateen zijn met elk hun eigen schermgrootte, is het onmogelijk om voor elk device een aangepast webdesign te maken. Met responsive webdesign los je dit probleem op. Door slim te kijken naar de breeste van het scherm, schaalt de website automatisch naar de best passende grootte zodat alles goed en duidelijk leesbaar blijft. Dat geldt voor mobieltjes en tablets.

Mobiele website helpt u aan meer omzet

Uw klanten zijn mobiel, en zij verwachten dat tegenwoordig ook van uw bedrijf. Anders gaan ze op zoek naar de concurrent en die begrijpt het wel! Uw bedrijf mobiel maken is geen onmogelijke dure oplossing meer. Crossmedia House kan u helpen met alle aspecten en uw klanten zullen meer tevreden zijn dan ooit met uw mobile solutions. De ontwikkeling gaat snel, heel snel, dat weten wij. Laat het daarom maar aan ons over om u te begeleiden in deze mobile society! Neem nu een voorsprong op de concurrentie met professionele website ontwikkeling bij Crossmedia House.

Wat kan Crossmedia House als online marketingbureau voor u betekenen?

Crossmedia House helpt u bedrijf graag met uw online marketing strategie. Wij ontwerpen, ontwikkelen en houden uw website graag bij. Ook kunnen wij u ontzorgen in de vorm van social media marketing en email marketing, een must tegenwoordig. Door onze experts die leven voor het vak en gespecialiseerd zijn in online marketing is het nog nooit zo eenvoudig en betaalbaar geweest om een goed online strategie voor uw bedrijf of idee ontwikkeld te krijgen.

Wij bieden o.a. onderstaande diensten aan:

Webdesign
– Webshop ontwikkeling
– Online adverteren
– Email marketing
– Google AdWords
– Grafisch vormgeving
– Logo design
Zoekmachine optimalisatie (SEO)

 

Online markting strategie

Crossmedia House staat u bij, ook na het opleveren van de website, zonder extra kosten. Wij vinden het ook belangrijk dat u met uw website goed gevonden wordt in Google en dat bezoekers en klanten tevreden zijn over het gebruik van de website.  Wij kennen de beste strategie voor uw website, laat u de begeleiding maar aan ons over en uitvoering van uw website is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Ontwerp en ontwikkeling

Crosmedia house ontwerpt uw website zodat deze aansluit op uw idee en/of op uw huisstijl. Wij stemmen het webdesignaltijd van te voren met u af zodat u achteraf niet voor verrassingen staat. Tijdens de ontwikkeling van de website, heeft u direct contact met een projectbegeleider van Crossmedia House die u begeleidt van A tot Z en u bij alle processen op de hoogte houdt van de status en de ontwikkeling van de website. Met onze ervaring kunnen wij obstakels voorzien die de ontwikkeling van een website onnodig kunnen vertragen. Ontwikkeling van een app door Crossmedia House is zonder zorgen voor u, maar wel met service vanuit ons.

Mobiel bedrijf

Uw bedrijf moet mobiel worden. Laat ons u daarbij helpen. Tot nu was een goede mobiele website worden duur, tijdrovend en moeilijk. Genoeg! Crossmedia House maakt het betaalbaar, snel en makkelijk. Werk met Crossmedia House samen voor de ontwikkeling van uw site of shop tegen lage kosten en maak online zichtbaarheid vooruitstrevend met een streepje voor op de concurrentie!

https://www.crossmediahouse.nl/