Bedrijventrefpunt
Image default
Zakelijke dienstverlening

Uw problemen oplossen door coaching in Zeeland

Als u op uw werk tegen problemen aanloopt is dit natuurlijk erg vervelend. Als u vervolgens geen oplossing ziet voor uw problemen, is dit des te vervelender. Maar er is een oplossing: door middel van coaching in Zeeland kunt u met succes opzoek naar oplossingen. Door gesprekken te voeren met een coach kunt u naar de kern van het probleem werken en komt u vanzelf tot oplossingen. Op deze manier loopt u niet langer vast tijdens uw werkzaamheden en haalt u weer meer plezier uit uw werk. Als werkgever kunt u ook een coaching traject voor uzelf of uw werknemers regelen. U en uw werknemers kunnen samen met de coach aan de persoonlijke ontwikkeling werken. Ook krijgt u de mogelijkheid om aan een loopbaanplan te werken.

Los uw problemen op en ontwikkel uzelf door middel van doelgerichte coaching

Tijdens persoonlijke gesprekken met de coach kunt u zelf uw doelen bepalen. Ook kunt u als werkgever samen met uw werknemers einddoelen bepalen. Vervolgens worden deze doelen één voor één tijdens gesprekken met de coach behandeld. Met als eindresultaat het behalen van deze doelen. Door het opstellen van deze doelen werkt het coaching programma van HR Consultancy uit Zeeland erg doelgericht en effectief. Tijdens sessies bij dit coaching bedrijf blijft u te allen tijde zeker van uw privacy. Deze privacy vormt namelijk één van de kernpunten van dit bedrijf. Doordat u hier zeker van bent, kunt u tijdens de gesprekken alles kwijt. Het kan prettig zijn als een buitenstander uw problemen aanhoort zonder een oordeel klaar te hebben.

Verschillende coaching cessies met tijd voor reflectie

Tijdens een coaching traject bij HR Consultancy in Zeeland voert u meerdere gesprekken met een coach. Meestal zijn dit vijf tot acht gesprekken. Na afloop van een gesprek heeft u de tijd om de resultaten voortvloeiend uit dit gesprek te verwerken en eventueel in de praktijk toe te passen. Deze reflectie helpt u om uw problemen op te lossen en persoonlijke groei te verwezenlijken.

http://www.hr-consultancy.nl/