Bedrijventrefpunt
Image default
Zakelijke dienstverlening

Maak gebruik van een geavanceerd systeem voor de toegangscontrole van uw bedrijf

Wilt u de toegangscontrole binnen uw bedrijf optimaliseren? Dan heeft u een systeem van hoogwaardige kwaliteit nodig. Een systeem dat betrouwbaar en gebruiksvriendelijk is. Een specialist die u hierin kan voorzien is het bedrijf dormkaba. Zij hebben diverse toepassingen in hun assortiment waarmee ze de beveiligde toegang tot gebouwen en ruimten beheren. Zo houdt u te allen tijde controle over wie waar naar binnen mag en wanneer. De producten en bijbehorende oplossingen van dit bedrijf zorgen er bovendien voor dat u alle besturingen met betrekking tot toegangscontrole direct kunt integreren in SAP. Dat is nog eens handig voor het behoud van overzicht!

U wijzigt de rechten per persoon eenvoudig

De geïntegreerde toegangscontrole van dormkaba helpt u om vast te leggen waar uw werknemer toegang heeft, op welke dagen van de week en op welke tijden. Het systeem is erg overzichtelijk en u kunt probleemloos wijzigingen doorvoeren, bijvoorbeeld als iemand promotie heeft gemaakt en dus meer rechten krijgt. Om iets aan te passen, maakt u gebruik van tijdprofielen, ruimtezones en speciale dagen. Hierbij worden de terminals zo gegroepeerd dat de rechten per persoon worden beheerd. Zo biedt dit geavanceerde systeem u een oplossing op maat voor uw bedrijf dat aan al uw wensen voldoet.

Kom in contact met de specialist

Bent u nieuwsgierig naar de producten, services en andere oplossingen die dormkaba uw bedrijf kan bieden op het gebied van toegangscontrole? Neem dan eens contact op met een van de deskundige medewerkers van deze specialist. Zij vertellen u graag alles over de systemen waaruit u kunt kiezen en geven een professioneel advies gebaseerd op uw wensen en persoonlijke situatie. De contactgegevens van dit bedrijf staan op hun website. Verder vindt u hier ook brochures met informatie over de toegangscontrolesystemen en andere producten die zij verkopen. Zorg ervoor dat u goed op de hoogte bent van de mogelijkheden en kies voor een betrouwbaar systeem.

https://www.dormakaba.com/nl-nl