Bedrijventrefpunt
Image default
Woningen

Snel uw huis verkopen kan heel eenvoudig

Wilt u snel uw huis verkopen? Bijvoorbeeld omdat u schulden heeft, uw partner is overleden of u wegens zorgbehoeften niet meer in uw huis kunt blijven? Dan staat de makelaardij Verkoop Direct Uw Huis voor u klaar. Dit is een professioneel bedrijf dat panden opkoopt voor een goede prijs. Zo kunt u snel uw huis verkopen, waardoor u bijvoorbeeld geen last heeft van dubbele hypotheeklasten.

Hoe gaat de verkoop in zijn werk?

Als u uw huis wilt verkopen, hoeft alleen maar contact op te nemen met Verkoop Direct Uw Huis. U meldt uw huis aan per e-mail of telefoon. Als deze makelaar geïnteresseerd is in uw pand, neemt een medewerker contact met u op om een afspraak te maken. Dan komt iemand kosteloos uw woning bezichtigen en ontvangt u binnen drie dagen een bod. Dit bod is zonder financieringsvoorbehoud. Vervolgens wordt er onderhandeld over de prijs en de opleveringsdatum. Dan maakt de notoirs de verkoopakte op en stuurt hij of zij een concept naar u op. Stemt u in met dit concept? Dan gaan beide partijen over tot ondertekening. Snel uw huis verkopen was nog nooit zo eenvoudig!

Van welke voordelen profiteert u?

Als u uw huis verkoopt aan Verkoop Direct Uw Huis profiteert u van diverse voordelen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om uw huis direct na de verkoop terug te huren. Dan kunt u in uw huis blijven wonen, zonder last te hebben van een hoge hypotheek. Daarnaast biedt de verkoop de volgende voordelen:

  • Geen verkoopstress.
  • Geen makelaarskosten.
  • Geen advertentiekosten.
  • Geen dubbele woonlasten.
  • Geen overbruggingskrediet.
  • Geen ontbindende voorwaarden (uw woning is definitief verkocht).
  • U kunt gericht op zoek naar uw droomhuis (uw oude huis is immers al verkocht).

Vraag om een bod!

Als u snel uw huis wilt verkopen, weet u nu waar u moet zijn. Neem contact op met deze makelaar in Breda en laat een bod uitbrengen op uw woning. Dan is de verkoop snel een feit.

https://verkoopdirectuwhuis.nl/