Bedrijventrefpunt
Image default
Woningen

Hoogglans keramische tegels

Wanneer u in eerste instantie op zoek gaat naar tegels, zal uw aandacht waarschijnlijk uitgaan naar de kleurenschema’s en ontwerpen die u in uw huis wilt opnemen. U moet kiezen welke tegel afwerking het beste bij u past. Daarom laat AFIUM u weten of hoogglans vloer- of wandtegels de juiste keuze zijn. Laat u informeren over de voor- en nadelen van zowel glanzende als matte afwerkingen, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Glanzende tegels hebben een helderdere en glanzende afwerking die helpt om het licht van het oppervlak te weerkaatsen. Matte tegels zijn niet zo glad, wat resulteert in een iets doffere afwerking die geen licht weerkaatst. Hoewel de visuele verschillen tussen deze afwerkingen duidelijk zijn, betekent dit niet dat dit betekent dat ze van verschillende kwaliteit of prestatie zijn. Want zowel glanzende als matte tegels zijn gemaakt van dezelfde materialen en doorlopen hetzelfde productieproces. Ze hebben dezelfde praktische en duurzame eigenschappen. Het belangrijkste verschil is de duurzame toplaag van afwerking glazuur op het oppervlak van de tegels.

Glanzende tegels gebruiken in je interieur

Als je voor een meer heldere stijl wilt gaan die je interieur doet opvallen, dan zijn glanzende tegels de juiste keuze. Glanzende tegels kunnen een ruimte van energie voorzien en tegelijkertijd andere elementen van het interieur of exterieur van uw huis aanvullen om ze nog meer op te laten vallen. Het fleurt een kamer op. Een van de meest opvallende kenmerken van glanzende tegels is hun vermogen om een ​​hele ruimte op te fleuren. Het reflecterende oppervlak van glanzende tegels zorgt ervoor dat het licht van de hele ruimte afketst, waardoor elke hoek helderder wordt en een levendige sfeer wordt gecreëerd. Schoonmaken is eenvoudig. Een glanzende tegel glad en glanzend oppervlak is zeer eenvoudig te reinigen en te onderhouden. Glanzende tegel oppervlakken zijn niet alleen mooi, maar ze zijn ook bestand tegen vloeistoffen en vuil. Waardoor ze gemakkelijk schoon te maken zijn. Glanzende tegels zijn een uitstekende keuze als u een tegeloppervlak wilt dat gemakkelijk te onderhouden is.

Het grote plaatje

Glanzende vloertegels bieden een breed scala aan tinten die de juiste sfeer kunnen creëren als het gaat om het toevoegen van een extra laag subtiliteit aan uw inrichting. De juiste stijl kan ongetwijfeld de uitstraling van uw huis verbeteren. Een ruimte opfleuren zorgt niet alleen voor meer vitaliteit en leven. Maar het helpt ook om de illusie van ruimte te creëren. Glanzende tegels vergroten kleine kamers in uw huis waardoor ze groter lijken.