Bedrijventrefpunt
Image default
Woningen

De zwarte keukenkraan is niet zomaar een kraan

Zwarte keukenkranen, razendpopulair zijn ze. De nieuwste trend qua keukendesign. Waar men voorheen eerder voor een grijze of witte kraan koos, krijgt de zwarte kraan nu steeds meer de voorkeur. Ze geven een moderne en frisse uitstraling aan je keuken. Ook zijn ze zeer makkelijk te combineren. Welke kleur wasbak je ook kiest, in combinatie met een zwarte keukenkraan wordt dit de blikvanger van je keuken. Een ander niet onbelangrijk voordeel is dat een zwarte keukenkraan er lang nieuw uitziet. Een krasje zie je niet snel op het zwart. Hou dit zeker in je achterhoofd wanneer je beslist of je de keukenkraan zwart verkiest!

Je vindt ze in allerlei vormen, soorten en formaten. Voor elk wat wils. Een vierkante uitloop voor de modernere keukens of een ronde uitloop voor de landelijke stijlen. Glanzend zwart of eerder mat om een wat zachtere toon aan te houden. Zelfs de allernieuwste kokendwaterkraan vind je in het zwart. Voeg je hier nog bruisend of gefilterd water aan toe, heb je alle moderne snufjes én het stoere design. De inrichting van je keuken hoeft echter niet modern voor te zijn. Ook in een klassieke of landelijke keuken past de donkere kraan perfect. Hou je niet van al die moderne nieuwigheden? Dan laat je ze gewoon achterwege. Kies voor een basiskraan, door het zwart krijgt je keuken toch die frisse vernieuwende look waar je naar op zoek bent.

Zoals je ziet, de zwarte kraan is een ware toevoeging aan jouw keuken. Een moderne eenheid die bij elk design past. Het grote voordeel is het unieke accent dat deze kranen aan jouw keuken geven terwijl ze toch makkelijk te combineren zijn. Voor elk interieur en voor elk budget vind je wel een bijpassende kraan. Denk er daarom niet verder over na, een zwarte keukenkraan is exact wat jouw keuken nodig heeft. Verkies je je keukenkraan zwart? Contacteer ons even en wij zorgen voor een zwarte kraan die perfect bij jouw keukendesign past.

https://www.badkamerwinkel.nl/kranen/keukenkraan