Bedrijventrefpunt
Image default
Vakantie

De leukste vakantiehuisjes in de Ardennen

Iedereen is weleens toe aan vakantie. Even ertussenuit en pure ontspanning. Er zijn veel leuke plekken om vakantie te vieren in zowel binnen- als buitenland. Wanneer u graag naar het buitenland gaat, maar niet te ver wil rijden, denk dan eens aan top vakantiehuisjes Ardennen. In de Ardennen geniet u met volle teugen van uw vakantie, omringd door natuur en de leukste activiteiten.

De specialist in vakantiehuisjes in de Ardennen

Vakantiehuisjes Ardennen bestaat nu ruim 14 jaar. Wij komen zelf, als eigenaren, al vele jaren in de Ardennen. Toen wij jaren geleden opnieuw van onze vakantie genoten, kregen we de unieke kans om 6 appartementen in een fermette/landhuis te verhuren.

Al snel volgden meer aanvragen van andere eigenaren, omdat de verhuur van de appartementen erg goed liep. We verhuurden ook hun accommodaties en sindsdien is ons aanbod nog groter geworden. Honderden vakantiehuizen hebben we de afgelopen jaren bezocht en we hebben kennisgemaakt met de eigenaren. Hierdoor weten we precies welke vakantiehuizen we verhuren en kunt u met een gerust hart op vakantie.

 

Groot en divers aanbod

U kunt bij vakantiehuisjes Ardennen terecht voor vakantiehuisjes, maar ook voor vakantieparken, groepsaccommodaties, wellness vakantiehuizen en lastminute-aanbiedingen. Door de verschillende groottes kunt u bij ons vakantievieren met klein- maar ook met grootschalige groepen. Doordat ons aanbod zo sterk gegroeid is de afgelopen jaren, bieden we niet alleen vakantiehuisjes aan in de Ardennen zelf, maar ook in Eifel en Luxemburg. Veel van de vakantiehuizen zijn de perfecte uitvalsbasis voor leuke activiteiten voor jong en oud. Denk hierbij aan binnen- en buitenzwembaden, wandel- en fietsroutes, speeltuinen en meren waar u onder andere kunt vissen. Kinderen zijn van harte welkom en in veel gevallen is het ook toegestaan uw huisdier mee te nemen.

De wellness vakantiehuizen bieden veel luxe. In veel van de gevallen is er een sauna, zwembad en/of jacuzzi aanwezig. Kortom, bij vakantiehuisjes Ardennen kan iedereen genieten van zijn/haar vakantie!