Bedrijventrefpunt
Image default
Vakantie

Agriturismo in le marche Italië bij Borgo Belfiore

Ontspannen vakantie: agriturismo in Le Marche, Italië

Ben jij een liefhebber van natuur, cultuur én een lekkere temperatuur? Kies voor je vakantie dan voor agriturismo in Le Marche, midden-Italië. Met een boerderijvakantie bij Borgo Belfiore heb je alles wat je belangrijk vindt in je directe omgeving. Van vergezichten en de zee tot abdijen, andere oude gebouwen en meer. Perfect voor je gezinsvakantie, je cultuurtrip of tochten door het landschap.

Zo heerlijk voelt Belfiore

Waar de lavendel geurt. Waar een bries van over de heuvels je lichaam streelt. Waar de zon je huid kietelt. En waar je vanaf je boerderijappartement kilometers ver over het landschap kijkt. Zo relaxt kan het leven zijn. Nee, zo relaxt ís het bij Borgo Belfiore, agriturismo in Le Marche in Italië.

Vredige ligging, landelijke uitstraling

Op een heuvel, 400 meter hoog, ervaar je bij Belfiore een natuurlijke vrede. Het geluid van de drukke wereld en het hectische leven verstomt hier volledig. En als je nog niet ontspant van het uitzicht, dan wel van de prachtige boomgaard waar je in het seizoen het lekkerste fruit aantreft; vanuit je nostalgische appartement loop je er zó in.

Dat ontspannen gevoel begint ’s zomers trouwens al als je hier de oprijlaan op komt. De zee aan bloemen en planten komt je er tegemoet. Ook verder zetten de Nederlandse verhuurders in het vakantieseizoen de Belfiore agriturismo in Le Marche graag volop in de (Italiaanse) bloemen.

Sfeer van ‘t landleven

Van binnen en buiten ademt je appartement een echte boerderijsfeer uit. Dat zie je al direct aan de bijzondere stenen buitenmuren, de gezellige luiken (ook prettig voor verkoeling) en de klassieke houten deuren als van een stal. Het fraaie ‘roestige’ deurbeslag maakt het plaatje compleet. Of zijn het de nostalgische, stenen bogen in de vertrekken, de houten dwarsbalken in het plafond en de verkoelende stenen vloer? Zeg jij het maar.

Je agriturismo-appartement helemaal compleet

Agriturismo betekent boerderijvakantie. Heb jij dan het idee dat je je moet behelpen? Mis! Bij Belfiore vind je comfort en luxe. Ga bijvoorbeeld voor een van onze gerenoveerde vakantiewoningen in Le Marche, Italië met hemelbed. En ontdek sowieso dat je standaard beschikt over een keukenhoek, waar alles is wat jij nodig hebt. Ook de weldadige badkamer met douche, wc en bidet valt vast bij je in de smaak.

Op historische ontdekkingstocht

Wist je dat je direct bij de dorpjes in de buurt van Belfiore volop cultuur en historie aantreft? Je vindt hier bijvoorbeeld een bedevaartsoort, grote basiliek en oude kerken met hun kunstschatten. Dat begint al meteen in het dorp Arcevia waar je vakantiehuis staat; lekker dichtbij dus.

Bezoek ook de prachtige bergen met hun indrukwekkende druipsteengrotten. Meteen een prima plek als je even wat koelte zoekt; het is er altijd minder dan 7 graden. Een duik in het eigen zwembad van Belfiore helpt hier trouwens ook prima voor… . Ook je kinderen vermaken zich hier uitstekend in hun eigen, veilige pierenbadje. Ga jij ondertussen liever zonnebaden? Ligbedden genoeg!

Hoe sportief ben jij?

Ga je liever op een wat sportiever avontuur? Het landschap van Le Marche geeft je alle ruimte voor de mooiste wandel- en fietstochten. Ontspannen met een gewone fiets of inspannen op de mtb of racefiets. Lopend met het startpunt van de eerste wandelroutes meteen om de hoek of een eindje verderop bij het strand aan de Adriatische kust.

De verhuurder van Belfiore geeft je graag advies, vertelt over mooie routes en helpt je aan een speciale route app. Gooi tussendoor ook eens een balletje op de banen voor jeu de boules. Leuk voor jong en oud.

Ontdek er alles over

Wil je online alvast de traditionele slaapkamers bekijken? Digitaal de omgeving verkennen? Of meer weten over de Nederlandse eigenaren van Borgo Belfiore? Ga dan meteen naar Belfiore Italia.

https://belfiore-italia.com/appartementen-in-marken/