Bedrijventrefpunt
Mobiliteit

Gps tracker kopen? Let hier dan goed op

Het kunnen volgen van mensen en objecten is niet meer weg te denken uit de wereld van nu. Er zijn apps die precies laten zien waar je kind of geliefde is, en met een GPS tracker kun je alle andere objecten wereldwijd volgen. Er zijn nogal wat verschillende systemen beschikbaar. Een GPS tracker kan namelijk iets zijn om bijvoorbeeld uw auto, scooter of machine te volgen, maar er zijn ook oplossingen voor objecten zonder stroomtoevoer.

TrackJack heeft een tweetal GPS trackers beschikbaar. Het eerste systeem is draadloos en kan bijvoorbeeld op een container of bouwkeet worden geplaatst. Maar heeft u een voertuig mét voedingsspanning, dan worden de opties een stuk interessanter.

 

Gps tracker scooter

Een van de voertuigen met voedingsspanning is een scooter. De accu van de scooter geeft stroom aan de GPS tracker, én laat weten wanneer de scooter wordt gestart en gestopt. U kunt exacte locaties en tijden terugkijken van uw scooter. Ideaal als u wilt zien waar u bent geweest, of waar de scooter is als hij niet meer staat waar hij stond.

 

Gps tracker machine

Waar gps trackers veel voor worden ingezet zijn machines. Denk daarbij aan een kniklader, shovel, graafmachine, bulldozer, aggregaat of minigraver. Al deze machines hebben een eigen accu en dus voeding voor de GPS tracker. En omdat het bij machines bijna altijd gaat om zakelijke objecten, kan u met het systeem ook precies terugkijken hoeveel draaiuren de machine heeft gemaakt. Handig voor de planning en facturatie, als u bijvoorbeeld machines verhuurt of personeel op een klus heeft staan.

GPS tracker kopen voor scooter of machine

Bent u er klaar voor? Is een GPS tracker echt wat voor u? Dat begrijpen we. Het is fijn om te weten dat uw objecten nog veilig zijn en op de plek zijn waar ze horen te zijn. En dat is precies wat GPS Tracking voor u doet.

 


 

https://www.trackjackeurope.com/gps-tracker/