Bedrijventrefpunt
Image default
Gezondheid

Wie is Hulda Clark en waardoor is ze zo bekend geworden

Hulda Regehr Clark (1928-2009) was een Canadese arts, wetenschapper en alternatieve genezer. Ze is wereldwijd bekend geworden door haar boek The Cure for All Diseases, waarin ze stelt dat alle ziekten kunnen worden genezen door het lichaam te reinigen van gifstoffen. Haar theorieën worden omstreden, maar Clark blijft populair onder veel mensen.

Ze heeft ook verschillende andere boeken geschreven over alternatieve geneeswijzen.  Haar werk heeft geleid tot de ontwikkeling van een aantal behandelingen, zoals de zogenaamde Hulda Clark Zapper, die volgens sommige gebruikers effectief is in het behandelen van allerlei kwalen.  Hulda Clark is een omstreden figuur, maar blijft een invloedrijke auteur en genezer in de alternatieve gezondheidszorg.

De boeken van Hulda Clark

1. De genezing van alle ziekten: Clark’s beroemdste werk, waarin ze stelt dat alle ziekten kunnen worden genezen door het lichaam te reinigen van gifstoffen.

2. The Prevention of All Cancers: In dit boek beweert Clark dat kanker voorkomen kan worden door het lichaam te reinigen van gifstoffen en een gezond dieet aan te houden.

3. De genezing van HIV en AIDS: Clark betoogt dat HIV en AIDS kunnen worden genezen door het lichaam te reinigen van gifstoffen en de door haar voorgestelde behandelmethoden toe te passen.

4. De drie natuurwetten van de gezondheid: In dit boek worden Clarks basisprincipes van gezondheid uiteengezet en hoe deze te handhaven.

5. The Manual of Frequency Medicine: Dit is een meer technisch boek over Clarks theorieën over frequentiegeneeskunde en hoe ze gebruikt kunnen worden om verschillende ziekten te behandelen.

Meer informatie over Hulda Clark

Als je meer wilt weten over Hulda Clark, overweeg dan een of meer van haar boeken te lezen. Als alternatief zijn er veel websites en online forums gewijd aan het bespreken van haar werk. Je kunt ook een aantal video’s over Hulda Clark vinden op YouTube.


Bron: https://www.meditecheurope.nl/