Bedrijventrefpunt
Image default
Dienstverlening

Voor ieder wat wils, diverse modellen trapliften

De trapliften specialist

Wij van Triwa zijn de trapliften specialist van Nederland en België. Als u op zoek bent naar een traplift maar u weet nog niet welke, er zijn immers verschillende soorten trapliften, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren u de lift die exact bij u en uw huis past. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit gebogen- of rechte trapliften. Ook voor buitenshuis hebben wij liften in de aanbieding. Wanneer u meer informatie wilt over een van onze liften kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en kunnen u bovendien zeer waarschijnlijk goed helpen met uw vraag. Hopelijk tot snel!

Voor ieder wat wils, diverse modellen trapliften

Naast verschillende soorten trapliften bieden wij u ook verschillende modellen. Hierdoor kunt u de lift zoveel mogelijk op uw smaak afstemmen. Voor rechte trappen bieden wij maar liefst zes verschillende soorten trapliften aan. Ook voor de gebogen trap geven wij u verschillende opties, hier kunt u kiezen tussen drie soorten. Niet gek dachten wij zo! Op onze website vindt u alle informatie over deze soorten. Dit kunt u dus thuis op uw gemak eens rustig doorlezen. Via onze website kunt u ook heel gemakkelijk een, totaal vrijblijvende, offerte aanvragen.

Niet kopen maar huren

Het is bij ons ook mogelijk een van de trapliften te huren. Dit zou uitkomst kunnen bieden wanneer u voor een bepaalde periode slecht ter been bent, bijvoorbeeld na een heupoperatie. Door een lift van ons te huren kunt u zonder pijn de trap op. En gelooft u ons maar, dat is geen overbodige luxe. Traplopen kan namelijk zeer belastend zijn voor uw spieren en gewrichten, zeker wanneer uw gestel extra kwetsbaar en gevoelig is. Twijfel daarom niet langer en neem vandaag contact met ons op! Doe het nu!

http://www.triwatrapliften.nl/