Bedrijventrefpunt
Image default
Boeken en Tijdschriften

Laat goedkoop je eigen boek printen

Heb je een eigen boek geschreven dat je professioneel wilt laten drukken? Wil je een eerlijke prijs betalen, maar wel je boek laten printen in de beste kwaliteit? Dat kan! Voor drukwerk van topkwaliteit tegen lage prijzen kan je terecht bij Bookadew in Roermond. Bookadew biedt hét online platform voor op maat gemaakte boeken in Nederland. Hier bepaal je helemaal zelf hoe het boek eruit ziet dat je wilt laten drukken!

Wat voor boek wil je laten drukken?

Heb je als particulier een boek geschreven dat je wilt laten drukken? Of wil je als vereniging misschien een kookboek maken? Wat voor boek je ook hebt, je kunt het professioneel laten printen bij deze specialist. Elk formaat kan worden gedrukt, in de oplage van je keuze. Ook heb je keuze uit verschillende papiersoorten en of het een hardcover of softcover wordt. Bij Bookadew kan je dus je boek laten drukken helemaal zoals jij het wilt. Maatwerk is geen probleem voor dit platform!

Hoe je boek laten printen?

Weet jij al helemaal wat voor boek je wilt laten drukken? Dan bepaal je met enkele eenvoudige stappen online je prijs. Zo weet je op voorhand hoeveel het je zal kosten. Vul de gegevens in de prijscalculator in op de site. Denk hierbij aan de oplage, gewenste papiersoort en aantal pagina’s. Druk vervolgens op ‘prijs berekenen’ en je ziet meteen de kostprijs voor het drukken van jouw boek op maat. Ben je tevreden? Dan kan je bestellen! Je ontvangt vervolgens een mail met een link waarin je jouw pdf-bestanden kunt uploaden. De experts van Bookadew controleren vervolgens het bestand, bijvoorbeeld om te zien of de opmaak klopt, en verwerken vervolgens het bestand dat een fysiek exemplaar. Als je het wenst, ontvang je bovendien een proefexemplaar voor de volledige oplage wordt gedrukt. Wat je ook kiest, binnen 7 werkdagen zijn jouw gedrukte boeken klaar voor verzending. Ontdek zelf het gemak van dit online platform en laat je eigen boek printen!